Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz karl_fischer #1602 üzenetére
Halli.. nem tudom aktuális-e. Én innen vettem... Úgy 15 nap alatt jött meg nekem.. kifejezetten ajánlom.
http://stores.ebay.com/edwinwatch?_trksid=p2047675.l2568
-
Mykeee0923
csendes tag
Szevasztok..!!!
Lenne egy kérdésem...
Mi a véleményetek erről?.http://www.aliexpress.com/item/2015-New-SKMEI-Brand-Men-Fashion-Business-Casual-Quartz-Watch-Waterproof-GenuineLeather-Strap-Analog-Wristwatches-Relogio/32543836465.html
Illetve van e tapasztalat a márkával kapcsolatban?
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz szbalogh #1820 üzenetére
Figyu.. tovább boncolva a storyt.. szerinted érdemes azt ,hogy rendelek hozzá mutatókat?.. arra kicserélni?
Mert tényleg az hiányzik csak erről...Jobban megnézve képeken, a vásárlók által felrakottakon elvilekben a mutatókon van lumineszlákó.. valami.. de minőségre nem biztos, hogy jó..
Adott esetben tud valaki segíteni "festésben?[ Szerkesztve ]
-
Mykeee0923
csendes tag
Figyu srácok.. relatív olcsó " búvár" feelinget keresek..
Szerintetek?
https://m.aliexpress.com/item/32402961369.html -
Mykeee0923
csendes tag
válasz gipsztigris #2991 üzenetére
Szerintem nem fér bele.. :/ ha.. így lenne nem is kérdés.. meg talán picit nagy a kalibere
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz KelemenUhr #2992 üzenetére
Tuti? .. Van hasonló ilyenből pár pl. Zeiger..
Van egy Winner Skeletonom is..de nagy és zajos..
Meg vízállóság.. esőt legalább bírja ki..! -
Mykeee0923
csendes tag
Hajj.. a diver végülis meglesz..
Most meg valami sportos-elegáns, bőr (szerű) szíjjat keresek hozzá alternatívának..
A hirisch-nek van fantasztikus kínálata.. de Győrbe az 21 ropi..
Kínai nem gyárt relatív jobbakat? -
Mykeee0923
csendes tag
Holnap az Amphibia-t viszem uszodába, kis edzésre.. kíváncsi leszek
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz erik365 #4121 üzenetére
Nekem pont ilyem van.. ! Nagyon szeretjük, ennél ruszkibb nem lehet.
Viszont számos fórumtárs számolt be arról - ami nálam is fennálhat-, hogy alul olajozott. Egy kisebb generállal megoldható. Nem mai divat.. de amúgy egy vízálló,acél, automata.. nagyon jó ár/érték arány.. -
Mykeee0923
csendes tag
válasz Digitalpimp #4517 üzenetére
Én is hasonlót vettem.. rendvédelmis vagyok.. most pl egy Casio s810w viselek.. tud mindent ami ide kellhet..
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz mirci18 #4541 üzenetére
Halli..
Megmondom neked.. én nem ajálom az elsőt azaz a skmei 0992 t..
Nekem van.. de egyáltalan nem viselem.. el is adnám. Sportosnak tűnik, tény.. fiatalnak ajandéknak oké..
De k..@ hangosan kattog a szerkezet. A gumi szíj vastag, zavarja a hosszú újjú ruha,kabát viselést, alárohadsz.. A naptár működik, de ahogy itt a legtöbbre jellemző a nagy tok is. -
Mykeee0923
csendes tag
Urak.. mit tudtok erről a Sinobi márkáról? Egy-egy bejegyzést láttam, a márka nem rég ütötte meg a figyelmem. Egész pofás darabjaik is vannak.
Csak mint Csájnra jellemző, sok a relatív nagy számlapos.[ Szerkesztve ]
-
Mykeee0923
csendes tag
Hali.. ki írta retro casio és a kínai másolatáról? dobjatok linket.. lehet veszek egyet játszósnak
-
Mykeee0923
csendes tag
Hobbitársak! Szépen kérem, valaki tud segíteni Luminálásban? (vagy hasonló eljárásban)
Régebben topik téma volt sokaknak.. -
Mykeee0923
csendes tag
Halli,fórum kollégák..
Tervezett valaki számlapot.. ? Egyik órán lejönnek az index díszei.. gondoltam tenni kéne rá valami fotó papíros lapot.. valaki mintha csinált volna már . -
Mykeee0923
csendes tag
Urak, most vettem egy Vostok 670921 et..
Mi lenne szerintetek, ha egy lünettát feketére festetnék? Gyári fekete drága.. van esetleg valakinek tippje? -
Mykeee0923
csendes tag
Üdv fórumtársak.. megosztom veletek egy kellemes tapasztalatot
TIEDAN W224101
Olyan occó, date-day órát nézegettem ami a mostani chine divattal ellentétben nem nagy átmérőjű. Ez egy negyvenes amolyan divat-pilot-diver óra. Nincs 10 dolcsi, annak az értéknek nagyon megfelel. Látszik kisebb ragasztás nyom az üveg alatt, minimális luméja is van. A fekete bevonat meg kérdés, de nem várok extrát.. összkép mégis nagyon jó. Ajánlott kategória
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz Mykeee0923 #11570 üzenetére
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz petipetya #11573 üzenetére
Bocsi.. belinkelni hirtelen igy tudom...
A dátum, de működik.. úgy mint a raketa órámon .. azt tekerned kell az órával rendesen , nincs gyors állítás.. de így max 6 napot kell tekerned
https://www.aliexpress.com/item/Cool-Army-Business-Wrist-Watch-Men-Casual-Date-Day-Waterproof-Leather-Plaid-Aviator-relogio-masculine-W224101/32708217744.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.qJXsq5
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz mr.perfect #11578 üzenetére
Nem vitatom, hogy van jobb.. körbe is lesek köztük ha már említed..
Nekem tetszik tényleg... az ízlés meg nem vita dolga[ Szerkesztve ]
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz [KgP].Robot #12089 üzenetére
Loreo nem tetszik?
Kicsit olcsóbbnak tűnik.
Az is elvileg zafíros 20 atm es.. -
Mykeee0923
csendes tag
Halli srácok.. cápa mesh-t, melyik szerszámmal igazítjátok méretre..? sima harapófogó nem viszi..
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #12255 üzenetére
Köszi urak..
Tegnap koronggal álltam neki..csak félig meddig sikerült..
De olló lesz ebből már látom -
Mykeee0923
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #12249 üzenetére
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #12292 üzenetére
Talán a látszat csal . Ez a 670-es tok.. ehhez 20 as a szélesség, és a mesh is az.. Lehet magam nyomorítottam meg kicsit. De van épp egy 22 es mesh is adott esetben rá faragom
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #12299 üzenetére
Így igaz.. a tank tesó 420-hoz én se veszek fel már más szíjjat.. egyszerűen más nem jó.
Az also nekem is nagy kedvencem csak abból már nem igen lesz egyáltalán, a felsőt majdnem meg is vettem.. az pedig az ebay-en olcsóbb picit.. áfa nélkül 22 ért kb. -
Mykeee0923
csendes tag
Halli..Másik topikban is kérdeztem, de hátha
"A Casio F91 -em kijelzője vibrált
Elem vagy érintkezés hiba..? Szerintetek, mi ördög szállta?Kb. 9-hónapos nálam, újonnan vettem ebay-en. Igaz többségben óradobozban, mert autómatázok. :/" -
Mykeee0923
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #12490 üzenetére
Az lesz, köszi.. bepróbálom a másik elemet, az a biztos.
-
Mykeee0923
csendes tag
Üdv kollégák
Carnival autómatája van valakinek? Szeretnék infót kérni, lehet majd vennék, de nem ismerem a márkát se. -
Mykeee0923
csendes tag
Üdv Társak. Szeretnék mutatni valamit. Az allin 11.11 alkalmából 52 Eur összegért vettem egy Carnival 8777G órát, volt aki már tett bejegyzést erre az órára, egy IWC Pilot érzést akar adni. 10 nap alatt légi postával ingyen és tehermentesen érkezett, csomag követés volt. Az eladó normális, gyorsan válaszolt mindig.
Minőség, tapintás érzetről azok a bejegyzések jutottak eszembe,mint sokszor írtak a Parnis-ról. Érezhetően egy jobb minőség, mint egy "occó". Úgy a hasonló árkategóriás és talán minőség mint Seiko 5 és Vostok Amphibian szintje. A leírásnak megfelelt. a tok anyaga biztos acél, azt is lehet, hogy az üveg zafír. Megjelenése elegáns alul- felül. Nem nagy valóban 40 es, de valamiért érzetre nagyobbnak tűnik kézen is. A lume nem erős, a rotor csak egy irányba húz, ami nem tetszik. Közepesnél kicsit halkabb. Pontossága még tesztelés alatt áll, de első nap úgy - 14 mp lehetett. kézzel nem húzható, de mp stoppos. Összességében megérte, szép és szerethető kisebb hibáival. De maradok a Seiko és Vostok vonalon, ez meg ajándék lesz karácsonyra. -
Mykeee0923
csendes tag
válasz mr.perfect #14262 üzenetére
Igen csak a balfék fényképezésem volt. Kiemelkednek a számlappból egyébként, vékony fém keretben, amiknek kéne "luméznie". Szivesen.
Bárkinek bármi kell erről, csak jelezze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest