Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz wertigo1984 #1401 üzenetére
Bécs, Müller. Amúgy ha van itt kint valami, amit otthon nem lehet kapni, én is szívesen segítek a beszerzésben Öcsém lehet meglátogat majd hétvégén, haza is tudnám vele küldeni...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ToBeY
nagyúr
Vajon mi lehet a vaterás 2000ft-os davidoff parfümbe? Biztosan nem merném magamra fújni a tartalmát.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Egyszer vettem 6000-7000Ft körül egy Dolce The One-t, mondanom sem kell milyen volt: mintha valami büdös szappanos víz lett volna benne - pedig 100% eredetinek tűnt, csak hát fejfájást okozott a szaga (merthogy illatnak nem mondhatom). Szerencsére az eladó visszavette...
Más: párom meglepett ma Már egy ideje terveztem megvenni, csak mindig sajnáltam rá a pénzt, meg hát úgyis van még van pár parfümöm, amik nem teljesen üresek, stbstb, szóval mindig halasztottam. De most már végre ez is bekerült a kollekcióba
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Jhonny06
veterán
Grat, lassan én is elkezdem használni, nekem jobban bejön a hidegben. 150ml durva kiszerelés, 2 fújás bőven elég belőle, nekem 10+ óra lazán a tartóssága és erős. A Chanel jó ebben, tagadhatatlan. Bár a Bleu ilyen szempontból nálam nem annyira hozza az elvárt minőséget, persze így is jó.
-
wertigo1984
őstag
En az osszes Chanel-t imadom, barmikor barmelyiket szivesen fujom magamra de a nagy kedvencem az Egoiste Platinum.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
rizso
addikt
válasz Jhonny06 #1405 üzenetére
Érdekes, mert ez az illat számomra is "évszakfüggetlen" most. El tudom képzelni nagykabát mellé, de simán rövidgatyához is - szóval bármikor A sima Allure számomra egy kicsit csalódás, mert tartósabbnak gondoltam (párom is). Nagyon ritkán volt, hogy több óra után is érezni lehetett rajtam (vagy nagyon hamar hozzászoktunk, nem tudom), viszont az EB tényleg tartósnak tűnik (korábban is teszteltem már magamon). Azért vette ezt a 150ml-s kiszerelést, mert most akcióban volt 100€-ért (ami hozzáteszem még így is rohadt drága számomra, ez az eddigi legdrágább parfümöm), és kb. csak 10€-val volt így drágább, mint a 100ml-es kiszerelés (és hát az 50ml is kb. 60€ körül van, úgyhogy nem mindegy, na).
wertigo1984: azt annyira nem ismerem. Egyszer kipróbáltam, de nem vártam meg, hogy "önmagát" adja, így nem is tudom igazából, hogy milyen illat. Bleu viszont nekem is tetszik, bár nem annyira, mint az EB.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Abból is van még vagy 20ml Tényleg markáns illat, viszont nem annyira tartós, mint az EB.
-
Jhonny06
veterán
Olvasom a hsz-ed és szinte másodpercre pontosan csöngetett a postát és hozta nekem is. Kár, hogy nem spray sample-t küldtek, ezzel nem sokat ér az ember..
Amúgy nem rossz illat, de elég generikus, nem venném meg. És ne dörzsöld a bőrödhöz, miután letépted a fóliát, mert elkenődik azt a fekete logo.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1413 üzenetére
és tényleg, most hogy mondtad, megnéztem, és tényleg elkenődött
én is azt hittem, hogy spray fog jönni, na de így sem rossz, az illata se rossz, bár az nálam kétséges, hogy fizetnék-e érte...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Régen ilyen parfümöt használtam: Pierre Cardin Emotion (férfi). De sajnos elfogyott és azóta se találok ehhez hasonlót, nekem ez volt A parfüm. Azóta Dieselt próbálgatok, meg Hugo Bosst, mindegyik jó-jó, de meg sem közelítik az előzőt. Valaki nem tud esetleg ahhoz hasonlító parfümöt?
-
wertigo1984
őstag
POLICE To Be The King=2* az 5bol
Egyszer ki lehet probalni.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz wertigo1984 #1417 üzenetére
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
rizso
addikt
válasz wertigo1984 #1418 üzenetére
Ha már női: én egy ilyennel tervezem meglepni az asszonyt Van még egy TM Alien is (hogy pontosan melyik, azt nem tudom ), ami nekem nagyon tetszik, de neki annyira nem, azt mondja túl édes. De talán még a CK Amour is egész kellemes, hasonló illat...
-
wertigo1984
őstag
Manifesto nagyon jo, es szerintem (tapasztalat, nem magamon ) van olyan tartos, mint a Chanel. Korabban volt nekem egy asszem 75 vagy 100 ml, 10ert adtam el.
Szimatoltatsd meg vele a Lancome Tresor in Love-t, Boss Nuit-ot. Mindketto nagyon kellemes, es szinten tapasztalt.Ami a kepen van Invictus, az ferfi, mogotte Shakira legujabb illata.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz wertigo1984 #1420 üzenetére
Kösz a tippeket, azokat is megnézzük/megszaglásszuk!
PR Invictus nekem nem jött be...
-
pohár
félisten
te mázlista
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Erről mi a vélemény?Mennyire jó illetve tartós illat?
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1424 üzenetére
az Invictus-ra gondoltam, hogy mázlista vagy... vagy te nem?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1428 üzenetére
hahahha
a múltkor megtetszett, nem tudom, hogy kell-e nekem... lehet, nem tudom ténylegGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wertigo1984
őstag
A heten nalam tesztelesre varo illatok:
Calvin Klein Encounter Fresh, Davidoff The game INTENSE, Jil Sander JSMAsszonyra varo illatok:
Joop Miss Wild, Roses de Chloè, Roberto Cavalli Nero assoluro, Marc Jacobs Honey(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ToBeY
nagyúr
válasz wertigo1984 #1430 üzenetére
Davidoff-ra kíváncsi leszek,bár még a sima Game-hez sem volt szerencsém.
-
őstag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól fogják a haza üzletek forgalmazni a Bottega Veneta Pour Homme-ot?
"Less but better" - Dieter Rams
-
wertigo1984
őstag
Burberry nem rossz, Versace nekem nem nyero csak az EROS, CK Shock elmegy, Yves nagyon jo.
En megneznem a Kenzo Homme Sport Extreme-t, es Issey Miyake L'eau d'Issey PH Sport-ot. Mindketto energikus, hosszantarto kellemes illat, sajat tapasztalat.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ToBeY
nagyúr
válasz wertigo1984 #1434 üzenetére
Itt elméletileg van Hot Night... [link]
-
Sholom
tag
Sziasztok! Ez eredeti lehet? Nem is nagyon találtam sehol ezt a parfümöt ilyen kiszerelésben
-
ToBeY
nagyúr
Bleu Chanel mennyivel másabb mint a Homme Sport?jobb?
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Van akinek a Bleu, van akinek az Allure illata tetszik jobban. Ritka az olyan ember mint en , akinek az osszes tetszik egyforman. (Egoiste Platinum utan).
Barmelyiket valasztod, rosszul nem jarsz.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Sholom
tag
válasz wertigo1984 #1440 üzenetére
Húúú köszi hogy szóltál! Parfümexpress.hu, illatfelfő.hu, parfüm.hu esetleg? Vagy ha az sem akkor tudnál mondani olyat ami tutibiztos?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz wertigo1984 #1444 üzenetére
+1
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
n00n
őstag
Én az http://www.iparfumeria.hu/ oldalról rendeltem eddig parfümöket. Nekem eredetinek tűnnek, vagy bitang jó hamisítványok.
-
-
rizso
addikt
iparfumeria.hu, parfumcenter.hu - ezekkel nem volt gondom, és árban is elég jók. De egyet kell értenem a többiekkel is, hogy sokszor a hagyományos boltokat is érdemes számításba venni - no nem csak azért, mert garantáltan eredeti parfümöt árulhanem. Pl. legutóbb a Müllerben a Chanel Allure Édition Blanche 150ml-es kiszerelésben 100€ volt, az iparfumerie.at-n meg jelenleg postával kb. 160€ - és hát 60€ már igencsak számít. Persze a Müller, Douglas és társai általában drágábbak, de sok olyan parfüm is van, amik egy árban vannak a webshopos árakkal - akkor meg már tényleg egyszerűbb személyesen megvenni (persze ha van a közeledben üzlet).
-
Zjunior
veterán
Mennyire jo illat?
Most akarok ilyet venni
Thx!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Ezt mennyire ajánljátok?
Yves Saint Laurent
YSL La Nuit De L'HommeWork Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest