Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Laca19 (a) #593 üzenetére
Szerintem a Parfümcenter eredetiket árul, már itt is felvetődött párszor és mindenki ezt írta. Van egy ilyen kis fehér vonalkódos szalag a parfümökön, szerintem ez jelzi az eredetiséget, de nem biztos, én se nagyon értek hozzá. Mivel ez egy webshop és nincs áruháza, ezért ezek biztos nem olyan bolti vonalkódok, hogy le akarsz lépni vele és csipog a detektoros kapu.
Nekem ilyen eredeti-nem eredeti viszonylatban egy összehasonlításom volt: tavaly nyáron a nyaraláson vettem Helsinkiben egy Boss-t normális parfümériában, elég drága volt - feltételezhetem, hogy eredeti. Aztán megszagoltam ugyanazt FM-es változatban (tudjátok, ezek a doboz és csomagolás nélküli löttyök, amiket eredetiként hirdetnek - oké, ma már mindent) és érezhető volt a különbség, meg is döbbentem. Ezt kb. 3-4 000-ért árulják. Én több, mint 10-ért vettem kint (átszámítva), de itthon is hasonló az ára. Na most ezek után gyanítom, hogy nem az enyém hamisítvány.
A Parfümcentertől eddig egy Ralph Lauren Polo Blue-t és most egy Hugo Boss: Hugo Man-t rendeltem, mindkettő korrekt csomagolással érkezett, kupakkal sem volt gond, számla is volt, a Ralph Lauren-en nem volt ilyen szavatossági, származási hely, stb. címke (a Hugo-n igen), de rendben volt minden. Nem voltak lefóliázva (a Douglas-ben se lennének, csak az ár miatt tesznek rá fóliát, hogy le tudják címkézni), de látszott rajtuk, hogy nem voltak kinyitva, van az a kis rész, ahol látszik a körömnyom, ha kinyitod, de érződött is. A csomagoláson, a parfüm kupakján (főleg a Hugo-n, mert az ilyen letekerhető) szintén érződött, hogy nem volt kibontva. Az illatán is, hogy még nem fújtak belőle, mert ha igen, akkor kívülről is lehet érezni. Majd egyszer bemegyek a Douglas-ba és megszagolom mindkettőt, hogy ugyanaz-e (sőt, akkor már a legelőször említett Boss-t is), kíváncsi vagyok ezek után. Annyira a Parfümcenter sem olcsó, én azért bízom benne, hogy nem hamisítványokat vettem, mert meg vagyok elégedve velük.
Viszont nagyon érdekes felvetés, köszönöm szépen, hogy ezt ilyen jól összefoglaltad és érdekelne a többiek véleménye.
-
macikos
addikt
válasz
Laca19 (a) #595 üzenetére
Hát, nem tudom
Én jó ideje nem vettem parfümöt, mert hála az égnek sokszor kapok, ráadásul tudok szelektálni és azt tartom meg magamnak, ami tetszik, az ízlésemnek megfelel.
Én innen rendeltem annó: [link]
Ez nem is kimondott webshop.Egy Swiss Army Altitude-ot: [link]
és egy Bvlgari Pour Home-ot: [link]Mindkettő eredeti volt. A Swiss Armynak már az "üvege" is olyan, hogy nagyon nehéz lenne hamisítani, alumínium az egész.
A Bvlgariból pedig egy 100ml-es testert kértem, mert az olcsóbb és fújós. Mivel tester volt ezért természtesen nem díszdobozban, hanem kartondobozban kaptam.
Illatuk tökéletes volt. A Swiss Armyból még mindig van. Biztosan eredetiek voltak!
Ja, és ezt az illatgardrob nevű oldalt, ahonnan rendeltem, egy nő csinálja. Az egy dolog, hogy elküldte a parfümöket, de tett még mellé ilyen 2db fújós illatmintát + amitől eldobtam az agyamat, még egy kézzel írott levelet is küldöttElőször azt hittem, hogy szerelmeslevél
Előfordulhatnak hamisítványok (mint mindenből), de szerintem legfeljebb a "kommersz" parfümöknél, amik nagyon keresettek, sokan használják. Hiába ez a Diesel is nem egy olcsó pacsuli, de azért kommersz, mert akár az Adidast, akár a Pumát, sokan veszik, biztos hogy nagyságrendileg többen, mint mondjuk egy Laura Biagiottit.
jpm: A Davidoff Goodlife női parfüm
Anyukám kedvence. Nem csoda ha odavannak érte a nők
Jah, bocs, van belőle férfi is. Így már más -
jpm
senior tag
a davidoff goodlife volt számomra a legjobb, a csajok meg egyenesen imádták! sztem puncimágnes van benne
most is azt keresek csak várni kell rá
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Silent77 #596 üzenetére
Hát látod ez jó kérdés, nagyon sok apró különbség van, de mindegyik kisebb hiba a webáruházos verzión van.
+ felfedeztem még egy különbséget, természetesen ebben is a dm-es a jobb. A parfümcenterest ha fújom, akkor egy pontba fújódik ki, tehát előfordult, hogy fújtam a nyakamra, és folyott le a pólóra/pulcsira a lötty. Ezzel szemben most fújtam a dm-eset és sokkal jobb, mert sokkal nagyobb felületre terül szét, nem folyik össze-vissza. kb a parfümcenteres fújódik 1cm-es átmérőjű körbe, a dm-es 4 cm-es átmérőjűbe ugyanolyan távolságnál. -
válasz
Laca19 (a) #595 üzenetére
A leírtak alapján a parfümcenteres nem eredeti.
Én innen szoktam rendelni, már nagyon sokat rendeltem, de még soha nem volt gond. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Laca19 (a) #593 üzenetére
Ja még egy különbség, és bocs ezért a kis off témáért, de kíváncsi lennék más véleményére is, hogy a webáruházos most hamisítvány lehet-e:
a parfümcenteres verziónál ha fújom az illatot, akkor a kupakot úgy lehet nyomni, mintha rozsdás valamit nyomnék erőlködve, éppen csak nem nyikorog, szóval nem lehet ezt leírni, ezt érezni kell.
Ezzel szemben a dm-es verziót ha fújom, sokkal lágyabban lehet nyomni, olyan, mintha a parfümcenteres verzió meglenne olajozva. Tudom, furcsán hangzik, de nem lehet másképp leírni. -
Életkor: 33
Nem: Férfi
Alaptermészet: Nyugodt
Horoszkóp: ikrek
Végzettség: Majdnem diploma
Munka: Informatikus
Parfüm: Bruce willis, Marcus Schenkenberg, Versace Man Eau Fraiche +ezen kívűl még van kb 40-en.
Miért ezt? egy kis leírás: Főleg Bruce, és Marcus parfümöt használom, évekig kerestem az illatot ami illik hozzám, ezért is van ennyi fajta, de most megtaláltam. -
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
Régebben én is sokat tanakodtam, hogy amit webáruházakban árulnak parfümöket eredetiek lehetnek-e. Persze mindegyik azt állítja magáról, hogy kizárólag 100% eredetit árul. Persze legegyszerűbb boltban megvenni, csakhogy itt a környéken csak dm van, kb kaphatóak a "nagyobb"márkák régebbi kiadásai, úgymint Diesel Plus Plus, persze ez is csak ritkán, de egy Fuel for Life-ot vagy Only the Brave-et már esélytelen beszerezni a dm-ben is, mivel 7-8000-ig vannak az árak.Jhonny06 "hatására" kicsit utánaolvastam, és hát találtam a parfumszalonról és a parfumcenterről is olyan véleményeket, hogy bizony írta a vásárló, hogy nem eredetit kapott. Persze ez lehet lejárat is a konkurenciától.
A lényeg, hogy kétszer rendeltem parfümöt webáruházból. A parfumszalon.hu-ról rendeltem Diesel Fuel for Life-ot. Egy biztos: számlát innen nem kaptam. Lehet, hogy eredeti amúgy, mert olyat, ami tutira eredeti nem volt lehetőségem szagolni, de számla nem volt.A másik történet már izgalmasabb. A parfümcenterről rendeltem Diesel Plus Plus-t. Számla az itt már volt. Viszont ma délután szintén Jhonny06 miatt ugye, hogy ezt felvetette, elmentem a dm-be, és szerencsére volt Diesel Plus Plus parfüm. Rögtön meg is vettem, mondom otthon összevetem a parfümcenteres verzióval.
Hát, hogy a két ugyanolyan parfümben más van, az 100%.
Hasonló az illatuk, és picit más a szag is, de az egyik tutira nem eredeti. Hátha döntenem kéne, akkor szerintem nyilván a dm-es az eredeti, és a parfümcenteres pedig jó minőségű hamisítvány. Vagy lehetséges, hogy két azonos de más időszakban gyártott parfümnek érezhetően eltérjen a szaga? Hasonló, de mégis más.Leírom még a szagon kívüli különbségeket:
www.parfumcenter.hu-s verzió:
-halványabb feliratok
-a csillogó tehén is halványabb sokkal
-nincs szavatosság feltüntetve
-maga a parfüm alján (nem a külső papírdobozon)a tűzveszélyes jel és mellette a 402-es felirat teljesen olvashatatlan (amíg nem vettem meg a dm-es verziót nem is tudtam kihámozni hogy mi lehet rajta elmosódva)
-nagyon lötyög a teteje (ha valaki megakarja nálam szagolni ugye a kupakot fogja meg, ezért rögtön figyelmeztetem, hozzá ne nyúlj, mert leesik, magát a parfüm üveget fogd megdm-es verzió nyilván az ellenkezője:
-erősebb feliratok és csillogóbb tehén
-szavatosság: 2012. dec.31.
-az említett jel és a 402-es felirat teljesen olvasható, élesen van írva, semmi összemosódás
-a teteje nagyon szoros, ez biztosan nem fog leesni, ha valaki a kupaknál emeli meg.A vonalkód amúgy egyezik.Ja és megnéztem, hogy a parfümcenteres verzión mitől lötyög a kupak, a műanyag kupak nagyobb, vagy a fém lett kisebbre szabva, mint kellett vona. Utóbbi, szóval a fém szűkebb.
Bocsi, hogy hosszú lett, csak gondoltam leírom. Összességében szerintem a parfümcenteres egy jó minőségű hamisítvány szerintem. -
Jhonny06
veterán
A parfümöknek van szavatossági ideje? Most rendeltem egy Hugo Man-t (amúgy nagyon jó, nem annyira szeretem a fás-fűszeres parfümöket, de ez egy kicsit édes, kellemes illata van) és a felbontástól 3 év, azt írja. Parfümcentertől rendeltem, ez egy ilyen kis külön cetlin volt (származási hely, stb.), amit ráragasztottak a dobozra. Korábban már rendeltem tőlük, de nem volt ilyesmi rajta, bár nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szerintem nagyon túlzás ez a 3 év. Apámnak szerintem simán 5-10 éves parfümjei is vannak és teljesen jók (kb. ilyen minőségűek azok is, D&G meg azt hiszem egy régebbi Boss).
-
pohár
félisten
a héten vettem ezt, 30ml 3400ft volt a Premier Outletben
-
skiny83
aktív tag
Diesel: Fuel for life, Puma Jamaica, illetve az örök kedvenc Best of Chevignon. Mindig azt használom amelyikhez éppen kedvem van.
-
x.Koki.x
csendes tag
a legjobb a pacco rabbana black XS mindenkinek ajánlom
-
most szülinapomra kaptam még egy ilyet barátnőmtől, a givenchy play mellé:
szerintem mindent visz -
Mappa
addikt
Versace pour Homme ez az új,az elődje erősebb illatú ez kicsit lágyabb de mindkettő nagyon tartós illat!!...most fogyott el ...így előkerült a Best of Chevignon...az örökzöld
-
AMD Power
titán
Tőlem minden 3-ik ember Paco Rabanne 1 Milliont vesz. Nem mondom nem rossz az illata de szerintem nem egy olyan nagy szám.
-
pohár
félisten
válasz
runner 125 #568 üzenetére
nekem tetszett, de ez a 30ml elment kb egy év alatt
egy Issey Miyake-t kéne még venni, de előbb pólót akarok venni, sehol se kaptam rámvalót -
pohár
félisten
válasz
runner 125 #564 üzenetére
Nekem is olyan volt, tesómtól kaptam karácsonyra, most egy Davidoff - Hot Watert nyúzok, ráadásul szettben vettem
Newyorker... a brands.hu-n szokott lenne időlegesen parfümakció, én is onnan vettem a szettem (60ml parfüm, 50ml after shave balzsam, 50ml tusfürdő)
ja igen, 10700ft-ot fizettem a futárnak, a szett maga 9310ft volt, Douglas-ben 13,5k ha jól rémlik, neten ennyiért csak egy 60ml parfümöt kapsz -
macikos
addikt
válasz
runner 125 #564 üzenetére
Banani..... az..... [link]
-
runner 125
nagyúr
Bruno Banani - Pure Man.
Az exem egyetlen jó döntése..
-
AMD Power
titán
Hugo Boss és Davidoff imádom!
-
camplaslo
újonc
Életkor: 26
Nem: Férfi
Alaptermészet: Nyugodt, kiegyensúlyozott
Horoszkóp: Vízöntő
Végzettség: Diploma folyamatbanDE-TTK
Munka: uszodamester, dj
Parfüm: No1. DSQUARED 2 He Wood
No2. GIVENCHY Pour Homme
No3. CAROLINA HERRERA AquaCLASSIC NO1.(már sajnos nem gyártják) CHEVIGNON 57
Miért ezt?
A Dsquared-t szeretem a legjobban, nagyon jellegztes fás-aromás illata van, tombol benne az ibolya, a fenyő és a cédrus. Nagyon teccik a barátnőmnek is és akárhányszor magamrafújom, a csajok mindig megkérdezik milyen illat van rajtam
! Szóval hódításra abszolút ajánlott, szinte hullámként követi viselőjét!
http://www.parfum.hu/termek.php?term_id=2167A másik kedvencem - amit leginkább hétköznapokon használok - a Givenchy Pour Homme (Bordó). Fás-aromás illatjegyek gazdagítják úgy mint a mandarin, a cédrus és a vetiver. Ezt is szeretik a csajok
!
http://www.parfum.hu/termek.php?term_id=129A harmadik favorit, a Carolina Herrera Aqua, mely az aromás-aquás illatcsoportba tartozik. Leginkább nyáron szeretem használni, kicsit csípős és nagyon friss illat, bergamot-tal, bors-sal és levendulával feltúrbózva!
http://www.parfum.hu/termek.php?term_id=866 -
Törzsúr
senior tag
Tüsfürdőben : Baba ,Axe-hangoover
Dezodor : Axe-hot fever
Parfüm : Chanel -
Jhonny06
veterán
Basszus, miért emlegeti mindenki a fürdést? Mintha ez nem lenne alap. Ne akarjuk már helyettesíteni a parfüm kategóriával.
-
törölt tag
én mindn nap használok esprit life parfümöt meg dezodort (adidas, plyaybos, AXE, old spiece) meg fürdök tusfürdővel (nivea for man, fa, adidas, axe stb.) ennyi
-
Jhonny06
veterán
válasz
Newyorker #552 üzenetére
A Douglas-ben valóban nem érdemes vásárolni, bár megvan az az előnye, hogy legalább kipróbálhatod, mielőtt megveszed. Kinézet/márka alapján elég necces rendelni, már akartam, de inkább letettem róla.
Aztán ha kipróbáltad hazamész és megrendeled. De amiket én néztem, azok nem voltak drágábbak 1-2 ezer forinttal a Douglas-ben sem, mint máshol a neten.
Nekem csak a parfumcenter.hu-val van tapasztalatom, nagyon korrektek és nem is drága.
-
Newyorker
addikt
KÉRDÉS!
Honnan érdemes rendelni pfümöt ami tuti eredeti?
Tudom vegyek a Douglasba, de biztos vannak annál olcsóbb helyek!A felsorolásba azt is beleírhatnátok, hogy hol vásároljátok, vagy honnan rendelitek a pfümöt és hogy bevált e, azaz jó minőségűt kaptatok é. Nyilván a legjobb, ha eredetit kaptatok a pénzetekért!
KÖSZÖNÖM!!!
-
Peetig
csendes tag
Életkor: 25
Nem: férfi
Alaptermészet: nyitottság, hirtelen harag, kocka
Horoszkóp: rák
Végzettség: majdnem diploma
Munka: contractor (adminisztrátor)
Parfüm: Azzaro Pour Homme
Miért ezt? Gyermekkorom óta kerestem ezt a parfümöt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest