Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
musli26
üzenetére
Összeírjuk,kinek miből,mennyi kell,összedobjuk,vagy kifizetjük egymásnak...gondolom itt nem vannak kóklerek,hogy mégse kell...,elfog fogyni.Házhozszállítás,és szortír...
Legyen meg a mennyiség kiinduló alapnak.
Azt tudom,hogy nekem fog kelleni,5-5 kg.Ha marad,úgyis elkopik a sporik közt.
Vízpartra is lehet kérni,nekem ott a Házirét. -
MurdR
veterán
-
jansky1
senior tag
-
Én csak említettem, hogy korábban a 25 kilós zsákot dobtuk szét 5 likónként.
A 25 kilós kiszerelés ára a legjobb, és 5 kilónál már van értelme a dolognak, ha össze tudnak futni a 'résztulajok'.
Akkor ez úgy működött hogy beírtam, veszek, kinek kell.
Amíg valaki nem írja be hogy vesz, addig nincs semmiféle összeírás vagy osztozkodás. -
Steady74
Topikgazda
-
dik
őstag
Volt itt szó erről az aqua összeírás témáról. Van it olyan akihez közel van a határ és tud venni olcsón ilyet? Ez pontosan mit jelent? És postázza a tulajoknak vagy ez csak személyes átvétellel megy? Hogy van ez és mostanság is van-e ilyen lehetőség?
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi, mennyire látjátok kellően tágasnak ezt a botzsákot 2 felszerelt bot számára? Vagy esetleg volt valakinek már szerencséje személyesen is szemrevételezni?
SERIE WALTER MEREV BOTZSÁK 3RÉSZ 140CM
Vagy már akkor ez lehet nagyobb lenne 2 bot kényelmes szállítására:
FRENETIC MEREV BOTZSÁK 3 RÉSZES 150CMÜdv
T -
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
Működik.
Dunakeszi keszeges peca ma jó volt nagyom, elég mély víznél (6mre saccoltam) 1 óra kellett, hogy odaálljon a keszeg, utána 2 percen belüli kapásokkal ütöttem el a napot. Táv 20m, 1kg Champion sárga dévér+fél kg föld, aroma, vidámmorzsa (Pelikán elvtás )
pinki csonti és giliszta, amit Zéé kollégától kaptam. Kezdek ráérezni a fonott zsinóros finom pecára feederen, de eleg sok gubancot dobtam, ami miatt sok hal leverte magát a horogról. -
galervin93
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Aham, akkor jobb ötlet kajával keverni.
No úgyis van elfekvőben Döme felé pelletes fekete, hónapok óta ki sem szedtem a szekrényből, akkor azzal keverem, ne legyen túl tömény se ez, se az. Lehet le is rostálom a kaját, abból is kiszedem a nagyobb szemeket. Izgat ez a gumis spiccel való pontyozás.
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
TTX önmagában is 100% kukorica . Nem véletlen adalék anyag Legyen az a darabos vagy az őrölt verzió
-
galervin93
addikt
A TTX önmagában mennyire telíti a halat? Pár órás pontyos pecán azt tervezem, hogy etető nélkül, turmixolt (meg minimális egész szem) csemegével keverem a TTX-et. Mennyire bánhatok bőkezűen vele? Eddig csak adalékként használtam, de az őrölt verziója kukoricával dúsítva talán működhet pontyos pecánál.
-
vendingo
veterán
Voltam feederezni

Rengeteg keszeget fogtam a szokásos aqua+gumiszúnyog kombóval.
Sajnos elég aprócska tenyeresek voltak. Tettem fel 7mm popup csalit, ütötték verték, de egy se bírta felvenni. Visszaváltottam a szokásos csalira, amit 1 percen belül már húztak is el.
3 hete volt pontytelepítés, már haza is hordták mindet. Beszéltem a szomszéd stégen egy halőrrel, aki majdnem minden nap kint van, ő mondta, hogy pár nap alatt lefosztották a tavat, szinte semmi nem maradt benne. Ami viszont durva volt, hogy a szomszédnál kitekerés közben vert oda a süllő a keszegnek, illetve egymásután fogtam 2 keszeget, amin véres fognyomok voltak. Már várom, hogy oldják a ragadozótilalmat. -
hermanyi
addikt
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Akkor Parancsolj de akkor is azt mondom egy fél feeder ára .
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Korábban már írtam ide a székkel kapcsolatban. Még mindig nem vettem , de már meg akarom ejteni 1 héten belül

Kicsit sokallom érte azt a majdnem 40.000 Ft-t.De , néztem még a Decathlonba egy másikat , igaz az csak 15.000 Ft. Tesómnak olyan van, háát , nem tudom. Erről lenne szó , mint a Decahtlonos [link]
Amit pedig én néztem, amit ti ajánlottatok : [link]
Kicsit a Korum felé húz a szívem , de kicsit sokallom érte azt a majdnem 40.000 Ft-t.
Erről kinek mi a véleménye, melyik érné meg? Előny - hátrány is érdekelne akár.
Köszönöm.
-
Steady74
Topikgazda
próbálgasd. Javaslom vegyél uni-t és classic-ot, keverd be simán, aromával, keverd össze őket tetszés szerinti arányban. Rá fogsz jönni melyik tavon melyik megoldás a nyerő. Utólag is tudod aromázni, kosárba töltés után. Elképesztően sok a variációs lehetőségek száma. Csak rajtad áll

-
Spoon16
tag
Kosárba én is 2 mm-eset használom, uni és classic vegyesen. Én ezt javaslom.
-
-
-
Steady74
Topikgazda
-
Spoon16
tag
Köszi !
Remélem max eső lesz,talán ez még nem a viharos-villámlós időszaka az évnek. Jó lenne megúszni, mégis csak 3 nap, az jó sok peca
-
Spoon16
tag
Jövő hét végén megyünk egy 3 napos pecára a Tisza-tóra, elég tré időt mondanak esővel villámmal és felmerült a kérdés,hogy ilyenkor mi a teendő, mikor villámlik?
Elég ha otthagyom a botot és arrább megyek vagy szedjem ki a vízből és csomagoljam el őket? Üvegszálas/kompozit botokra is igaz,hogy lehozzák a villámot a földre vagy csak a carbon botokra?
Ti hogy szoktatok eljárni viharosabb időben?
-
-
joe979
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én 3 éve várom a carpexpresstől a Tf Gear rodpodom, de bizakodó vagyok, köszi, hogy szóltál

-
-
Köszi!
Régebben használtam HALDORÁDÓ Braxx Pro zsinórt, csak sokallom az árát.Esetleg még
-
Nem akadó terepen, Trabucco S-Force Match Sinking 0.200mm -es főzsinórt használok.
A halak 2-3 kg-os pontyok, de néha előfordul 5-6 kg-os amúr is.
Melyik méretű és fajtájú fonott előke zsinórok most az ajánlottak? -
vendingo
veterán
válasz
@mriya@
üzenetére
Nálam a 2,40-3,00 méter közötti botok a nyerők minél finomabb kivitelben. 0.5-1 oz spicceket használok időjárástól függően és max 30-40 méterre dobálok. Felénk nagyon sok a keszeg, kevés a ponty, azok is többnyire 1-2 kilósak, a 3 kiló fölötti már ritka vendég. Ebből adódóan nekem a finomabb, rövid botok nyújtanak élvezetet.
Van 2 picker botom 20-40 gramm dobósúllyal. Ezekkel már egy szebb keszeg is olyan, mint egy keményebb bottal egy nagyobb ponty.
Látnátok a csalódott arcokat, amikor kiszenvedek velük egy cingár pontyot. Mindenki azt hiszi, hogy valami kapitális dögöt húzok ki. -
csƵ
addikt
Walterlandon mennyi idő után igazolják vissza a rendelést? Dél óta semmi. Rövid a hét, nem bánnám, ha nálam lenne a cucc csütörtökig.
-
hermanyi
addikt
válasz
@mriya@
üzenetére
Mindennel is lehet keszegezni csak az a kérdés nyújt e élvezetet vagy sem .
Nem kötekedés de egy feedernél a távdobástól eltekintve és ha nem nagyon folyik a víz mint PL: nagy Duna akkor 1 oz-s rezgőtől nem nagyon kell erősebb kivéve ha extrém a helyzet bedőlt fa mellett horgászol vagy 8+ os halakra mész . -
@mriya@
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Én pont a hosszabb, és erősebb botokat szeretem.
Azzal tudok hosszút, de rövidet is dobni.
Az erősebb spiccel pontyozni, a gyengébbel keszegezni.
Csak az orsókkal kell variálnom.
Igaz, mostanában leginkább csak pontyozok-amúrozok.
Tegnap próbáltam keszegezni, de sajnos csak törpeharcsák jöttek.
-
pvt.peter
őstag
(#49801) Spoon16: köszönöm a választ. "Általánosabb" célra szeretném használni. Én is a 360 -sal szemezek.
(#49802) csƵ: mivel lehet akár keszegezni is vele, így az a kérdéses, hogy mi az a max. távolság ameddig szeretnék eldobni vele. Hát nem tudom, 50-60-70 méter?
A parton lesz hely, illetve ha nem akkor olyan helyre megyek ahol lesz majd
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

is

)

pinki csonti és giliszta, amit Zéé kollégától kaptam. Kezdek ráérezni a fonott zsinóros finom pecára feederen, de eleg sok gubancot dobtam, ami miatt sok hal leverte magát a horogról.
Nyilván kosárba!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)