Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
Sziasztok,
Kezdő pecás vagyok. Method kosarakat szeretnék rendelni.
A Nevis Flat XL a számomra szimpatikus, a fórumban keresgélve is látom, hogy többen használjátok. Abban tudnátok segíteni, hogy ez a kosár fizikailag mekkora? Erről sehol semmi infó. A 20g-osból vásárolnék, de ez gondolom méret szempontból nem lényeges. Köszönöm. -
-
joe979
senior tag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Köszönöm

-
szetcsuszott
aktív tag
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Az szokott ilyen tüneteket okozni, mikor a zsinór becsúszik a zsinórvezető görgő alá, vagy amikor műanyag a görgő "háza" amibe a két vége illeszkedik, és berágódik. Szerintem az utóbbi, a berágódás lesz.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Hú ez tetszetős!
A legtöbb itthon kaphatót is felleltem, persze potom áron.(#48693) ketmm
Köszi hogy megosztottad!
Így van, erre nem illik ráülni meg ilyesmi.
Nekem ugyan még nincs ládám (célegyenesben a jogsi + utána a kocsi, utána indul csak számomra az ereszd el a hajam peca szempontjából
), de tervbe van véve. Vagy valami használt cucc, vagy Decathlonos, de ez még nagyon képlékeny. -
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
Te kerestél horogtartó dobozt?
-
dik
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Kár hogy errefele nem lehet kapni...
-
galervin93
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Igen, reggel és kora délelőtt még szinte tükörvíz volt az eddigi napjaimon nekem is, aztán dél körül meg kisebb szélvihar...
(#48685) Steady74
Tervben volt szerdára a peca, de végül több hétvégi rendelés házhozszállítását is erre a napra kellett kérjem, így legkorábban péntek lesz jó csak sajna. -
Janusz001
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Az lesz, sajna csak hétvégén tudom megnézni, mert kint hagytam a horgász kulipintyóban.
10-15e ársávban mik az ajánlott orsók feederre, 40 -es méret, nyelető nem szükséges. Okuma Longbow -al már szemezek egy ideje, bár az nyeletős, de elfér.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
Szerda Dunakeszi?
-
vendingo
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Ne is mond a szelet.... Délelőtt már nézegettem ki az ablakon, hogy mikor bújik elő a nap, mert totális szélcsend van, menni kéne horgászni.
Kiértem a tóra szikrázó napsütésben teljes szélcsendben. Szerelem össze a botot, kiválasztottam a 0.5 oz spiccet, ahogy megfogtam feltámadt a szél. Végül 1 oz került bele, de néha az 1.5-ös is jól jött volna. -
vendingo
veterán
Ma volt egy pár órás minimálpeca.
Sok keszeget fogtam, az egyik lerántotta a botot a tartóról.
Ponty idén még nem jött, de a keszegekkel is elvagyok.Várom, hogy melegedjen a víz, mert ez a feederezés már untat kicsit. 2-3 óra után csomagoltam is.
Jó kis nádi úszózásra vágyom, izgalmasabb a táncoló úszót nézni, mint a spicc görbülését.Rajtam kívül megint nem fogott senki semmit, igaz ezen nem csodálkozok amilyen cuccokkal nyomultak. Minimum 30-as zsinór, fél kilós etetőkosár, kampó, elektromos kapásjelző.
Ott ülnek a bot mellett, nézik a karikát, de azért be kell kapcsolni az elektromost, had hallja mindenki, ha akció van. Jelenleg a szélre beriasztásokat kellett hallgatnom, nagyon izgalmas volt.
Ennyi volt a felszerelés:
-
Janusz001
őstag
Egyik orsóm elkezdett rosszalkodni. Fárasztáskor a fék működik, de ha csévélni akarom a damilt felfele, akkor forog a dob is, ilyenkor jobban be kell húzni a féket, akkor megint csévél, de a fékerő meg nem ideális. Mi lehet a gond? 2 éves shimano 4000fd, első fékes, még a 4 csapágyas változat.
Hétvégi peca jó volt, szombat délelőtt nagyon ment a ponty, kb. 11db 2-2.5kg -os példány, aztán délután mintha elvágták volna, 1-1 piszkálás volt csak. Kicsi owner keszegező horog, 1 szem techno pufival volt a csali. Szomszéd semmit nem fogott, átjött, csodálkozott a szerelékemen, megnézte, neki mi van, vasmacska horog, 3 szem fűzött főtt kuku. Mondom neki, hogy az itt most nem fog menni. -
Flashget
félisten
Asso ultra cast fluo sarga milyen kategoriaju zsinor 1-5 skalan?
-
csƵ
addikt
Kapás nélkül megúsztam a mai napot.
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Itt a baj Pityu ,hogy nem várjuk el .
Ne attól legyen olcsó ,hogy trehányul van összerakva megcsinálva ,hanem a spórolás miatt ,de ne a munkán spóroljanak . Ugyan annyi időbe tellene jól összerakni is mint sz@rul . Használjon műanyag csövet a szilikon helyett meg semmirevaló monofilt és kihajlós horgot . De legyen már rendesen megcsinálva .
-
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Az a baj ,hogy senki semmire nem figyel . Engem ez elszomorít , lehet hülyén neveltek de én melóban más munkáját se szeretem összebaxni ,inkább copok én többet ,hogy meg tudjam csinálni .
-
-
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Jó, de téged nyom a másnap.

-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
nem csak az ,hogy nem szilikon ,de bakker ha már nem 3db ot rak rá mert rövid a szár akkor legalább az alsó dupla olyan hosszú legyen mint a felső és lógjon le a szárról legalább 3mm ert
-
dik
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Aha akkor itt is szó volt róla kösz. Ki kell próbálni hátha itt a nagy alföldön is atom lesz.
Valami szintiszta betaint már találtam ami cukorépából van vagy miből meg kell majd rendelni. A liba táp az tuti működik nem tudom miből van de forr a víz tőle...

-
-
dik
őstag
Valahol olvastam már pontosan nem tudom merre, de van valami betainos vanilliás disznótáp kiegészítő esetleg valaki nem tudja mi a pontos neve?
-
@mriya@
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én nem.
Főleg, mikor ezt a fotót megláttam.

-
válasz
busman
üzenetére
Erős fejfájással írok, legyetek kíméletesek hozzám.

Ez egyértelmű anyaghiba, nagyon sok ilyet láttam már. Ha van még garancia akkor nincs gond, nem fognak vitatkozni.
(#48628) Grillo Én ezt már 2-3 éve lefutottam, hozzá sem fogok szólni a témához.

(#48631) hermanyi Mi a baj vele? Vagy az, hogy nem szilikon csővel van rögzítve?
(#48638) centrino Üdv itt.
(#48648) @mriya@ Isten nyugosztalja, én nagyon kedveltem őt.
-
vendingo
veterán
A pergetőtáska jó cucc, ismerősnél láttam már, de kínából sokkal olcsóbban kihozható, mint minden...
-
vendingo
veterán
Felénk szélcsend van és kezd sütni a nap is.

Ebből peca lesz, be is keverem a pelletet.
-
joe979
senior tag
Nem tudja valaki, esetleg a Walterban látot e SpeedMaster AX Commercialt 9 - 11 hosszban ?
-
@mriya@
őstag
R.I.P.

-
vendingo
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Aliról rendelj párat, filléres tétel. Valamelyik csak jó lesz

Asszem nekem is onnan van. -
mykos
aktív tag
válasz
busman
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nagyon vigyáztál rá. Lehet a gyártás során szerzett sérülés, ahol a rétegek között történt, majd elfedésre került. A törés keresztmetszet ebből a szempontból nagyon beszédes.
Túlterhelés esetén lennének hosszanti elnyúló repedések, nem egyenletesen körbe, hanem ovális szerűen(Ahogyan a törés megindul és körbemegy) és általában nem csak egy részre törik. -
galervin93
addikt
Horogtartó dobozkára van valami jó ötletetek? Saját zacsijukban nem szeretem tárolni őket, idővel mindig kiszakadnak, matadnék valami sok rekeszes doboznál, csak zárjon patentül és semmiképpen se tudjanak a legkisebb horgok sem "elvándorolni" benne. Eddig a Manta zöld "teknőc" horogtartóit használtam, de a vékony húsú pici horgok szeretnek mászkálni benne, amit én viszont kevésbé díjazok... Nem csak pecaboltos ötlet érdekel, nézelődtem barkácsboltokban is, de vakon nem szívesen rendelek ilyesmit, ahol ennyire számít a pontosság.
-
centrino
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
eddig gumizott spicc és feeder volt volt terítéken, most kezdek majd ismerkedni a finomabb feeder/match botokkal, meg szemezek az első rakós bot vásárlással is, bár nem kapkodom el (8,5m erős pontyos botok érdekelnek, jelenlegi "filléres" 5.5m gumizott middy bottal 11kg-os ponty volt a legnagyobb)
-
centrino
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Most találtam rá a topikra, de már most hihetetlen hasznos dolgokra bukkantam, köszönet érte! Visszaolvasom az elmúlt egy-két évet legalább, sok teszt, link, "recept" stb...
Tizen-pár év kihagyás után, most újra lesz időm/lehetőségem horgászni, ehhez gyűjtöm az infókat és ha bárkit érdekel osztom veletek a saját tapasztalatokat, "élesben" mi hogyan működött.
Kihasználva a március 1/2/3 akciót az "ukpeca" boltban, ma vettem egy Preston Inception SL30 ládát, még ismerkedünk (első versenyládám) igény esetén "dokumentálom" is mire jutottunk egymással. Élesben majd csak egy-két hét múlva derül ki, addig felszerelem pár aprósággal és max a garázsban párszor ráülök.

-
musli26
tag
A hétvégén valamelyik webshopba van ingyen szállítás?
Négy-ötezer forintért vennék damilokat. -
-
hermanyi
addikt
válasz
vihartigris
üzenetére
Bakker tőrném el a kezét aki csinálta . Hogy lehet egy úszót így rögzíteni feltenni .
-
-
válasz
vihartigris
üzenetére
Értékelést is írtam, remélem odaillőnek találják a nevet

-
vendingo
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Vagy a csónak alját

-
-
vendingo
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
-
-
-
csƵ
addikt
Imádkozzatok, hogy holnap ne legyen nagy szél!

-
-
busman
veterán
Leeda concept Gt alkalmas egyáltalán 20 grammos method kosár dobálására?
Kétségeim merültek fel ezzel kapcsolatban.... -
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ez Ordas, vagy melyik víz?
-
válasz
joe979
üzenetére
Pumpát kerestem aztán ezt találtam

Amúgy tegnap leadtam a rendelést az 50k utalvány értékében, persze 10% kuponnal.
Alig bírtam annyi mindent választani hogy indokolt is legyen.
Bot, orsó nem kellett, merítő se, szóval kellett böngészni rendesen.
És akkor előugrott az ominózus termék
Én meg a koasár helyett ide tettem be
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is ezt kérdem a rakós kollégáktól.

Sanszos hogy a FT játszott a szavakkal pl. április elsején
Erre utal a leírás is alatta.
De írtam is hozzá értékelést
-
@mriya@
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én eladtam egy csomó cuccomat, úgy gondoltam, most már csak pont annyi maradt, amennyi kell.
Erre ideköltöztünk, közel egy tóhoz, ahol nagyot kell dobnom, és nagy halak is vannak.
Sem a botjaim, sem az orsóim nem feleltek meg erre a célra.
Vettem két teleszkópos dióverőt, és két méretes orsót.
Egész jól összeszoktunk, gondoltam, ezzel vége.
De egy ismerősöm meghirdetett nagyon kedvező áron két 3,90-es bojlis botot, mellé két 65-ös nyeletős Okuma orsót.
Bár nem tudom, mikor fogom használni őket, megvettem mindet.
-
-
-
busman
veterán
Meritőre hol tudok venni tartalék hálót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brave
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem ugyan még nincs ládám (célegyenesben a jogsi + utána a kocsi, utána indul csak számomra az ereszd el a hajam peca szempontjából
), de tervbe van véve. Vagy valami használt cucc, vagy Decathlonos, de ez még nagyon képlékeny.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)