Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tween
őstag
Nálunk ömlik az eső...
-
törölt tag
válasz galervin93 #41164 üzenetére
És a Kapos találkozása.... :-)
Valóban szép, csak lejjebb Sárszentlőrinc körnékén meg vízalatt van minden... :-( -
veterán
-
vendingo
veterán
Felétek sincs jó idő?
Nálunk 16 fok, nagyon felhős idő van, mintha esni akarna az eső, illetve erős szél is lett. Nem tudom, hogy menjek-e horgászni vagy sem. Potyára nem szívesen cuccolnék ki.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Grillo
őstag
Mi is voltunk kint Zéé-vel, szépen jött a keszeg, karika, szilva, dévér, óriási küszök támadtak.
Én csak visszafogottan szerepeltem, mert annyira azért nem jó a kínai gumiszúnyog, de miután kaptam igazi csontit, ment szépen a dolog. -
vendingo
veterán
Nekem ma sajnos kimaradt a horgászat.
Egész nap olyan fekete volt az ég felénk, hogy nem mertem elindulni. Délben a szél is feltámadt kicsit, inkább aludtam egy jót.
Ahogy nézem a következő napok még rosszabbak lesznek.Remélem fórumpecára tökéletes idő lesz.
-
nepszter1
addikt
A 2mmes aqua pelletel lehet methodozni?
-
Cabaye89
csendes tag
Szuper! Köszi mindenkinek!
-
Cabaye89
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy ha horgaszjegy.hu-n váltok éves területi engedélyt, akkor azt milyen módon kapom meg? Email? Posta? Ha emailben, akkor csak kinyomtatom és már mehetek is horgászni? E-hitelest küldenek?Köszi: Bando
-
vendingo
veterán
válasz hermanyi #41172 üzenetére
Most unalmamba rákerestem a helyekre youtube-on, ahol horgászni szoktam.
Tómalom (van még egy tó is, többnyire ezen a kettőn szoktam lógatni, 5 perc kocsival.)
Fehérúti tó (sajna ide nincs engedélyem, napijeggyel tudok menni)
Ikva patak (csak ilyen hülye videót találtam róla)
Fertő tó belső csatornák (ezekre a csatornákra csónakos ismerőssel szoktam járni)
Fertő tó. (Sajna a légi felvételből lemaradt a másik kikötő, többnyire ott szoktam pergetni)Szalamandra tóról, ibolya tóról, gidapatak víztározóról nem találtam normális videót
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vendingo
veterán
válasz hermanyi #41169 üzenetére
Csuka, süllő, keszegek, compó, ponty, harcsa. Az egyik legjobb harcsás hely a környéken.
Vad víz, nem nagyon van telepítés, de közvetlen összeköttetése van a Fertő tóval, amin már régóta nincs halászás, így a halállomány utánpótlás megoldott.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
válasz Interceptor #41166 üzenetére
Hetest már fogtam Teljesen igazad van, minden méret jó, csak jöjjön
-
Interceptor
addikt
-
törölt tag
válasz j.davidovics #41156 üzenetére
Köszi, ránézek.
-
galervin93
addikt
Trágya egy idő van, halak sem.nagyon értékelik, néha egy-egy keszeg akad csak...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Lei559
tag
Sziasztok,
Most hogy indul a szezon , így egy kis újításon gondolkozok a felszereléseim tárolásában. Azon agyaltam , hogy kellene nekem valami nagy láda amin alkalom adtán még ülni is tudok , és elfér benne minden fontos cuccom a feeder/picker eszköztáramból. Esetleg az aljába pár csali is. Így jutottam el a kettészedhető gurulós szerszémtároló kocsikig:
Versenyládákat is nézegettem de százezreket nem szeretnék kiadni.
Az lenne a kérdésem , hogy esetleg lenne e valakinek tapasztalata hasonló ládákkal? Igazából van bőven választék.. nem tudom , hogy melyik a strapább , vagy az amit mindenképpen kerülni kellene a gyenge kivitele miatt..
Aki megosztja velem a tapasztalatait , annak előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Karesz -
veterán
-
törölt tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani egy olcsóbb pergető botot (max 15k)?
Valami viszonylag rövid, gerinces botot szeretnék, elsősorban gumihalazáshoz (leginkább 4-6 grammos jigfejekkel), popperezéshez kellene, esetleg olykor 5-ös Thrill-t, 5-ös Executor-t és hasonlókat dobálnék még vele.
De túl rövidet sem szeretnék, mert állóvízen, partról horgászok; 210-230 cm közötti méretre gondoltam.
Valamint néha benézhet 1-1 nagyobb csuka is, nem árt ha meg tud birkózni velük is.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
válasz sityupityu #41151 üzenetére
A DISPATCH 7500-nak utánanéztem és grafit dobja van.
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #41151 üzenetére
Rosszul látod . Más a felirat Wycwod a Map nagyhalas cége . Dechatlonos meg elvileg francia de elképzelhető ,hogy ugyanott készül kinában .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
-
tween
őstag
válasz Interceptor #41145 üzenetére
20 centistől a 8 kilósig.
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #41148 üzenetére
Akkor nem öt láttam ma a pályán délelőtt . Pedig mintha te lettél volna csak 60 évesen .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #41146 üzenetére
Az kifelé log ha megnézed
Itt van faterod amúgy nálatok ?Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
FireFox1996
őstag
válasz Interceptor #41145 üzenetére
Egy harcsa is belelógott az utolsó képen a merítő szélén
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
tween
őstag
Megjöttek az új lakók
-
-
zsolt1225
aktív tag
Végül megrendeltem ezt 75s méretben. 120cm egy tekeréssel, spombhoz remélem jó lesz, jókat írtak róla. Ahhoz képest, hogy úgy indultam 20-25 körül bot és orsó(+damil) lett belőle 40. De remélem csak egyszer kell megvenni és sokáig ki fog szolgálni.
A bot pedig egy Silstar Yokozuna spod 390 6.5lbs lesz, az magyarisztánból.
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz Interceptor #41131 üzenetére
Rakok gilisztát a wobbler horgaira, meg csontit, akkor jöhet rá bármi.
-
Grillo
őstag
-
j.davidovics
csendes tag
válasz Interceptor #41127 üzenetére
Ez aliexpresses prolure, 10*10-es packba volt 7 dolcsi.
Szerk: de a manns gumik se rosszak, drágábbakat még nem vettem.[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz j.davidovics #41123 üzenetére
Neked annyira bejött a manns?
(#41126) tween: Azért tévedésből ide az öbölbe is hozhatnák őket bár félő, hogy csak elvesznének a Duna végtelen létsíkján
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
tween
őstag
Szerdán telepítés, ismét 5-8 kilós pontyok, meg 500 kiló 10dkg átlagsúlyú dévér
-
j.davidovics
csendes tag
válasz Interceptor #41122 üzenetére
Azt majd valaki itthonitól kell majd rendelnem, nagy tételben. Külföldi alternatívát még nem találtam. Kevés van itthon, az is bolti.
-
Interceptor
addikt
válasz j.davidovics #41121 üzenetére
Nekem is Manns gumik vannak, de azt mondják vannak azért sokkal jobbak annál. Persze lehet csak hazabeszélnek, mert más érdek Amúgy a jig fejeket mennyiért vetted hozzájuk?
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz Interceptor #41118 üzenetére
mindkettő egybe .
Kezdem nem szeretni az Angolokat .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Interceptor
addikt
válasz j.davidovics #41113 üzenetére
Mi volt 2.500 Forint a zsinór vagy az orsó?
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz j.davidovics #41113 üzenetére
Kislányom is ezt használja csak zöldben .
-
-
Steady74
Topikgazda
válasz CoRt3z #41106 üzenetére
Dunakeszi walterboltot keresd, intéznek mindent, talán 4.500 Ft volt nekem. Rendes csapat, segíteni fognak.
Tween: Nekem még az openes lábú fotelom volt. lehet, hogy az ülő felület egyforma (szerintem a Rive kicsit nagyobb de tuti vastagabb),de a keret nagyobb a RIVE-nek és vastagabb is összecsukva.Alig fért be más mellé az Octavia csomagtartójába.
Zsolt: gratulálok!!
-
zsolt1225
aktív tag
Tegnap voltunk a Pródi a tavon, reggel elég hideg volt. Egy idő után beindultak a kárászok és nagyobb törpék, de azon kívül nem jött más, pedig tudom, hogy tele van ponttyal.Érdekes volt, hogy sokszor bedobtam a botot és utána 1-2 percen belül már jött is a kapás, de sokszor meg 20-30 percig semmi mozdítás. Mellettünk lévő srác fogott egy 12-es pontyot, de bojlizott péntek óta.
Ma Muhi melletti tónál voltunk a Patkón. Reggel ismét elég hideg volt. Aztán nem sokra rá megfogtam az év első pontyát 4,7kg-os súllyal. Ma is sok csalira volt, hogy bedobás után pár perccel jelentkezett a kapás. Viszont fogtam ma 5 pontyot mindegyik különböző csalira jött, egy csalira nem jött 2 kapás.8-10mm-es pelletekkel próbálkoztam, és ami a csoda volt, feltettem a KÉKFÚZIÓÓT és bedobás után pár percre jött a ponty, ilyen sem volt még ezzel a csalival Erről a tóról pedig tudom, hogy tele van kárásszal, keszeggel, de azokból egy darab sem jött senkinek.
Az évkezdéshez jó peca volt mindkettő, sose legyen rosszabb -
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Nemrég költöztem Dunakeszire és azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet és érdemes kiváltani az állami horgászjegyet? És mennyibe fog kerülni nagyjából?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
galervin93
addikt
válasz Interceptor #41104 üzenetére
Annyira nagy meglepetés nincs a dologban - öböl --> lassuló áramlás --> szemét* lerak. :-)
*no meg minden lebegő és sodortatott szemcse, legyen az "dzsuva" vagy éppen a halacskák számára táplálék. Ezért szeretik a halak az öblöt. Meg persze kisebb fizikai megerőltetés nekik az öböl lassan áramló/álló vizében lubickolni, mint az erős sodrással szemben boldogulni. S lőn, hogy a sodrás se maradjon hal nélkül, az Úr megalkotá a márnát. Kisebb táplálék-konkurencia, nagyobb mozgástér... A slusszpoén viszont az, hogy a márna is ügyes, és nem csak úgy véletlenül keresgél a sodrásban, hanem ő is pontosan azokat a helyeket keresi, ahol valamiért törik, lassul, nekifeszül kissé az áramlás, ahol össze tud gyűlni a természetes táplálék.
S mindez még egy állóvízben is igaz, mert áramlások ugye ott is vannak. Ezért tud fontos lenni akár egy néhány centiméteres különbség is a vízmélységben peca során.
No ezért horgásznak az öblökben. :-) Mg szemetelnek is sajnos... Illetve természetesen a könnyebb, egyszerűbb peca is nagyon fontos.
Elnézést a hangos gondolkozásért, délelőtti filozófia óra letudva.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Interceptor
addikt
válasz Grillo #41100 üzenetére
Akkor ez az egész Budapest és környéke szakaszra érvényes. Mondjuk az érdekes, hogy a Nagy Duna partját a legtöbb helyen mindig tisztának látom, egyedül az ilyen öblök holtágak lubickolnak a szemétben. Gondolom a nagyobb part szakasz miatt is eloszlik. Lehet az áradás jobban eltakarítja a szemetet, plusz a többség puhány a Nagy Dunán horgászni Tavaly én is elpuhányodtam az öböllel, szóval idén illene változtatni és többet járni a főfolyamra is
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz zsola32 #41101 üzenetére
Miért tépett meg ? Ha annyira jó az a DCI ?
Kollégám ma hívott (Ő nem melózott) ,hogy tetszik neki a Frenzee bot . Nem tudta mi van az orsóval mert nem nagyon szólalt meg a fék csak amikor nekilát tekerni , A hal kirohanásait 90% ban lekezelte a bot .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
zsola32
senior tag
fél kettőkor kezdtük a pecát, 6-kor jöttünk el, és ma a párom is elkísért.
5 ponty, 1.8-tól 3.8-ig.
egy nagyon megtépte a zsinórt, esélyem sem volt hogy kiszedjem.
ezen kívül 2 keszeg.a DCI 60 jól muzsikált, szeretni fogom. (és szerencsére a legnagyobb potyeszt vele tudtam kifogni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest