- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoele
csendes tag
válasz
Interceptor #42695 üzenetére
Szia!
Azon a környéken ahol horgásztál, hol lehet a közelben biztonságosan parkolni?
Vitukinál esetleg? -
Robyka
aktív tag
Feeder botom mind 3 spicce mozog, vagyis nem szorul bele a botba. Elég ha vmi ragasztót rákenek és óvatosan becsiszolom? vagy mindenképp boltba vigyem be?
-
forras2
őstag
Hétfőn kezdődik a 48 óra lógatás! Bevetésre kerül először az új supernova botom.
Úgy izgulok, mint kislány az első szex előtt -
Interceptor
addikt
válasz
Grillo #42690 üzenetére
Ok, bár nekem pénteken csak délután jó sajnos. Ma voltam kint a csepeli Nagy Dunán mert arra volt dolgom amúgy is és vittem a botot, de nem fogtam semmit(pedig voltak rablások és egész jó volt az a rész ahol voltam), viszont elvetemült meleg volt. Árnyék nélkül nem sokáig bírtam a napon, így sűrűn be kellett vonulnom valami árnyékosabb helyre.
-
MurdR
veterán
válasz
Szeszkazán #42691 üzenetére
Aztán ha felmelegedsz a vízparton akkor ugorj át a Rukkel tóra megmártózni.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Szeszkazán #42691 üzenetére
Navégre!! Magyar víz, magyar halak, magyar sör, magyar nyúl
-
Szeszkazán
senior tag
Szombatra Benta tavak be szervezve , el se hiszem
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #42689 üzenetére
Van hangja is, ha koppan, de még sem olyan zavaró, mint az elektromos.
Na a holnap reggeli pergetést batyhatom, rászerveztek fasznán.
Talán pénteken. -
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #42687 üzenetére
Röhögni fogsz Maty éren a feeder versenyen is felkerült a csipesz a zsinórra . Walter csapat walter megoldások
-
galervin93
addikt
Én sem vagyok nagyon nagy pecás, csak hobbiból nyomom, de engem úgy neveltek, hogyha csinálok valamit, azt lehetőségeimhez mérten a legjobban tegyem, utánajárással, tanulással, mert sz*rul semmit sincs értelme csinálni.
No meg mondjuk pecában én a finom vonal híve vagyok, ezért is szoktam ilyeneken fennakadni. -
PChino
csendes tag
válasz
FireFox1996 #42681 üzenetére
Jó minőségűek a pólók és a nyomatok is szépek. Én hordok is közülük párat uh tapasztalatból mondom.
És kézzel készült, nem egy nyomtató printeli rá. Nem kopik és nem fakul a minta. Szóval, ha szállítással együtt nézed akkor nem drága szerintem, főleg nem pofátlan. -
PChino
csendes tag
válasz
galervin93 #42676 üzenetére
Ez ciki de ilyet én is csináltam anno
Még nem volt meg a bojlis botom és a heavy feeder-rel játszottam bojlisat. Értelme nincs a spiccet figyelni, de a csipogónak sem sok. Én a nyeletőfék hangjára esküdtem -
PChino
csendes tag
Horgásztársak figyelem! Horgász póló horgászoknak:
Pony és csuka mintás pólók -
csabamigo
aktív tag
válasz
Én azon akadok ki amikor folyton csipogtatják mert nincs kapásuk ,lehet azt hiszik erre a hangra jön a hal
-
tween
őstag
válasz
Nyugi, ők nem horgászok, csak műkedvelők
-
-
-
Mattb
senior tag
válasz
DIEGO15 #42666 üzenetére
Hétvégén teszteltem az Okuma orsót és a hozzá rendelt Prologic C2-es botot. Az orsó fantasztikusan működött, ellenben a bot.. az egy nagyon nagy csalódás volt... Nem az első bojlis bot amit használtam, de ez annyira nem állt kézre nekem, hogy nem sikerült egész nap megbékélnem vele..
MurdR: A piros tó, azt hiszem. Ahogy a büfénél balra elmész egyből.
Nektek is eredményes volt? Ti hol voltatok?
-
Steady74
Topikgazda
-
Mattb
senior tag
Srácok, feeder bothoz elektromos kapasjelző létezik valamilyen formában? A haverommal kint voltunk a hétvégén a mobydick-en és ott gondolkodtunk el ezen.
-
Grillo
őstag
válasz
Interceptor #42603 üzenetére
Na, én elvileg szerda reggel megint ki tudok menni. Majd még holnap estig véglegesedik.
-
hermanyi
addikt
válasz
vendingo #42653 üzenetére
Van az úgy ,hogy nem eszik . Velem is fordult már elő nem egyszer ,hogy csak ültem és jól elfáradtam és 1 db pontyot sem fogtam itt RSD-n .Sőt a kisbleron is sikerült már 0 áznom 2x is ,igaz nem 24 óra alatt csak 2-3 órás rapid peca alatt . Ettől szép a horgászat kint vagy a természetben vagy a mesterséges természetben és élvezed ha fogsz őrülsz ha nem akkor kicsit idegesen örülsz ,hogy nem gályáznod kell hanem azt csinálod amit szeretsz .
-
vendingo
veterán
válasz
Amogrello #42656 üzenetére
Ilyen esetekben, mindig az jut eszembe, hogy akkor milyen rossz lett volna, ha még ennyit se fogok. Mondjuk én mindig egyedül járok, és igénylem, hogy legyen akció, mert egy idő után nagyon tud idegesíteni a dolog. Többnyire 3-5 órákra szoktam menni keszegezni, én nem érek rá egész nap a nagy pontyok kapására várni. Ha jön ponty, akkor örülök.
-
Amogrello
újonc
válasz
Ez relatív, mert mihez képest sovány?
Amikor OB vagy akár VB pontyfogó 72 órás versenyeken nem egy csapat nullázik akkor mi számít kevésnek?
De ettől szuper a horgászat, semmi sem biztos, semmi sem tuti. Állandóan agyalni kell és az épp adott körülményekből kell kihozni a maximumot. Nem biztos hogy ez ott akkor sovány volt.
De igazad van, nekünk kedvtelésből horgászoknak az élmény a fontos, hogyan éljük meg! -
zsolt1225
aktív tag
válasz
Másodjára voltunk a tavon. Mellettünk lévő szomszéd mikor pakoltunk akkor mondta, hogy rossz helyre ültünk dobós pecára, de más ennyit sem szokott fogni. 2 faluval odébb lakik és sokat járnak, mondta melyek a jók, majd legközelebb. Átlag mélység ilyen 7-10 között van.
-
userxy
őstag
Szia!
Ennyit tudok róla
Vannak benne szép halak. Sajnos törpe is akad dögivel.
De mivel nem lehet róla elhozni halat. Így mindig akad vmi a horogra. -
zsolt1225
aktív tag
Hétvégén kinéztünk Vadnára egy 24 órára. Kicsivel dél előtt jött meg az egyetlen ponty amit fogtam, de az bivaly volt, 5 percig csak tartottam és a zsinórt húzta lefelé. Szerencse, hogy balra nem ült senki, mert összehúzta volna annyira megindult. Csali egyetlen 8mm-es Krisztián féle BCN volt. És egy szép kis 8 kilós lett az eredménye. Eddigi legnagyobb pontyom. Aztán semmi más nem jött. Asszony fogott 7 keszeget ami nagyon szép volt, mind kb 2 tenyeres, a legnagyobb 1,27kg volt.
-
jansky1
senior tag
-
Amogrello
újonc
válasz
jansky1 #42639 üzenetére
Pár napja a facén, valamelyik horgász csoportban valaki posztolt egy Lagerhausos számlát 25 kg Classicról, 20 euró volt. Az nem egészen 7 ezer forint. Nagyon barátságos.
Itthon a jófogáson rendelhető már 400 Ft/kg ártól, plussz szállítás.
Akinek van ismerőse, haverja az hozasson be, mert szinte ingyért megkapja és sokat sem tud rendelni, mert elviszik a felesleget mások örömmel ennyiért. -
tepenzed
őstag
Valaki látta esetleg ezt a filmet?
[link] -
jansky1
senior tag
Aqua uni 25 kg zsák mennyibe kerül a lagerhausban?
-
Interceptor
addikt
Lehet a kissrác előtte elküldte a nőt melegebb éghajlatra.Talán nekiállt ugatni mint múltkor az öbölben a kajakos 14-15 körüli kissrácok miután hatodjára mentek bele a fenekező horgászok zsinórjába és mertek a horgászok ezért szólni. Persze a horgászcuccokat nem kellett volna belerugdosnia a tóba ezt aláírom, lehet a gyereket kellett volna beledobni a vízbe
-
csabamigo
aktív tag
az ok,hogy nem lehet már sok helyen fonott dobóelőkéd de ugyanott lehett telibe fonott az orsón ,ez amit én nem értek?!
-
-
Grillo
őstag
válasz
forras2 #42628 üzenetére
Mondjuk vicces lehet, ahogy a 10-es töves a Hermányi-típusú (értsd nagyon finom) szerelékkel összeszedi először a bal oldalról, majd a jobb oldalról az összes többi szereléket, és nagyot kiáltva letépi az egészet egy nádszigeten, utána ugrik egyet, miközben a hátúszója a "kabbe" nemzetközi jelét formálja.
Persze eközben az összes elektromos sípolós lófütty nagykórusban játssza a karminaburánát, mezzo forte.
-
tween
őstag
Olvastátok a facebook method csoportban a balhét? 15 éves kissrác botjait belerugdosta a tógazda (aki mellesleg nő) a vízbe,mert fonott előke volt fenn. Hácsi Tölgyes Horgásztó.
-
mykos
aktív tag
válasz
vendingo #42619 üzenetére
Ha tudtok időpontot amikor jó nektek én is szívesen mennék. Móri ezerjó se lehet rossz.
Ma ismét joker tó. Már elbíztam magam, hogy 3 ponty bármikor meglesz. Ma végigmelóztam az egész napot, így lett 4.5, 5.25, 6kg. Már unom, hogy folyton vízközt lebegnek és nem csinálnak semmit, pedig rengetegen vannak... -
galervin93
addikt
Ha már az érem nem jött össze, legalább egy kis emlék...
Pedig nem voltam rossz helyen! A sodrósabb részek sem volt túl vészesek, de nekem szerencsém volt, előttem szinte állt a víz. A belógó törzs kb. 13 méterre volt, a közelebbi meg olyan 7 méterre, én a kettő között sneciztem 5-ös spiccel, ebből 1400 gramm jött össze (votl benne egy pici balin meg két kis domi), amivel szektor hármast horgásztam. Sajnos a csapat többi tagjának nem jött ki annyira a lépés (egy négyes meg két ötös), így csak ötödikek lettünk, egyéniben valahol a tizenhelyek körül lehettem elmondások alapján (egész jó halas szektorban voltam), bár nem tudom pontosan, meg ez elsősorban csapatverseny volt (4 darab 8 fős csapat). Mindegy, egy pecának ez is elment. :-)
Jövőhét szombaton úszós verseny Maconkán, no az a peca már testhezállóbb lesz, annyi lesz a nehézsége, hogy - bájDömésen - a "minél messzebb annál jobb" taktikát kell játszani, magyarul matchezés amilyen messze csak lehet... Hát még a peca csak-csak megy messzire is, az etetés lesz az izgalmasabb... A fő hal a keszeg lesz (de ha valakinek más infója van, szívesen fogadom :-) ), így - az ajánlásaitok alapján - kevés (alapozó) etetés után only szúnyog meg ragasztott csonti a terv, de ez utóbbit ilyen nagy távra még nem csináltam, így azt még előtte pénteken kipróbálom, hogyan és mint kell... -
joe979
aktív tag
válasz
Szeszkazán #42606 üzenetére
-
vendingo
veterán
válasz
hermanyi #42611 üzenetére
Más:
Tervezek egy 2-3-4 napos horgászatot a nyárra (éjjel harcsa, süllő, nappal feeder, bojli). Nincs hozzá kedve valakinek?
Szerintem Fehérvárcsurgóra mennék. Sátrazás, kempingezés lenne, de egyéb alternatívák is érdekelnek. Miattam lehetne máshol is, akár faházban is. -
hermanyi
addikt
válasz
Szeszkazán #42610 üzenetére
Csak a kedvedért
Parancsolj Tudom nem a te müfajod de csak erre engedett el most asszony
-
hermanyi
addikt
válasz
Szeszkazán #42608 üzenetére
Én meg tegnap hajnali fél 3 óta
-
csƵ
addikt
2. hete nem voltam pecázni.
-
Interceptor
addikt
válasz
Grillo #42600 üzenetére
Köszi, most egyenlőre lehet a Nagy Dunán érdemes próbálkozni, amíg ilyen alacsony a vízállás. Majd írj mikor érsz rá és én is úgy tervezem.
(#42601) A Zéé: Köszi, igen gumizni eléggé akadós az a rész, nem sokkal a felszín alatt járó wobblert vagy körgorgót lehet nagyobb biztonsággal használni ott. Sügereket inkább az öböl belső részén láttam rabolni, meg ott fogtam véletlen egy nagyobbat múltkor.
-
MurdR
veterán
Na akkor a mai peca margójára:
Rengeteg hal van a Moby Dick tavakban, de számomra túl mesterséges. De ez csak nekem nem jön be szerintem, aki szereti a pörgős pecát az biztos imádja. Nekem inkább az RSD lesz a szimpatikusabb, jobban szeretek a természetben lenni.
-2feederkosár
-1 spicc vég-gyűrű. Itt rácsavarodott uccsó pillanatban a damil a gyűrűre, és sajnos repült a feederkosárral együtt10-15 keszeg (20-60dkg)
1db ponty (1kg)Mindenesetre tanulni hibátlan a hely.
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor #42599 üzenetére
gratgrat!
Én most azon agyalok, hogy ha nem jön vihar, akkor megnézzem-e ezt a részt, vagy menjek el Sződligetig. Kicsit haragszok a FOKA öbölre, mert kb. 2 hete voltam ott a torkolatnál, akkor 5 dobásból 2 gumi maradt benn a kövek közt, hátul a végében meg még 2
Wobblereim, villantóim vannak mondjuk. Sügereket is ott kinn a spiccen láttad?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest