Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbo
aktív tag
válasz dragonfx #12698 üzenetére
1,4 kg a súlya.
A helyszín, a Hárosi öböl, Hunyadi félsziget. 6-os főútról megközelíthető, Budafoknál.
A fotó egy Lumia 920-al készült.
Fenekezve sikerült horogra csalni, csontival. Második dobásra már jött is. Átlagos kapásnak indult, húzogatta a picker végét. Amikor bevágtam azt hittem valami kisebb társa, tíz méter után kezdte felfogni, hogy valami baj van és megindult, de kint volt pár perc alatt!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen keszegek örvendeztettek a mai horgászat során.
-
FatalEror
addikt
Amúgy ilyenkor,mennyire élénk a csuka szezon?
HardCore is my LifeStyle
-
choco01
addikt
Erre valaki?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
dragonfx
veterán
válasz Recon666 #12688 üzenetére
én nem pecához használom otthon mindféle méréshez.nincs vele gond.2 mikroerzuával megy kb 2 éve.
vannak ilyne kőbányai, ferencvárosi, terézvárosi vásárok..ilyne müvelődési házba.nemkinaiak!! én ott vettem.lehet csak 1200 volt nem tudom.
2250ért megéri ez is jol néz ki.
a rapalát kéne megcsináltatni. a kristály lcd kijelzőjét kicserélni.valaki ötlet??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Elég jó árban van; [link]
-
dragonfx
veterán
válasz Recon666 #12683 üzenetére
mér nem a dögöt köpik be a legyek?
a jégkrémessel tudom milyen halakat fogtam...szimplán a hidegérzet a vagy a vaniliás tej vonzotta odaa halakat.
de többször volt ilyen,gyümölcsössel is.picithagytam nap felolvasztotta és belemártogattam...de ugybhogy 5 oráig semmi kapás utána 5 perc mulva ponty jön....másra nem tudtam fogni és nem egy jött utána még...
a kiszáritott is irto jo volt egy időbe mostanság nem annyira már.szerintme annyira kiszáradt könnyü lett hogy kicsit lebegett."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Recon666 #12681 üzenetére
én a halaim 98%át kukoricávala fogtam a mezei csemegeével.na ennek aztán a fajtáit hagy ne soroljam epres mézes fahérjas ezek keveréke aromába.
jégkrémbe, fantába ,pálinkába mártva....
vagy csak szmplán kiszáritva a napon keményre.
a 2%ot a giliszta pufi kettőse viszi.
csontival nem foglalkozik miota megtudtam miből van....én nem akarok semmit elkapni."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Ez is megszületett, várom a ti tapasztalataitokat is.
-
dragonfx
veterán
nekem egy spro meritőm van eddig minden hal belefért.10es már nem férne bele
nekem sima felmosovödröm van 200ft.os.spro matricával."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Most szenvedek a zsinórral megvan az orsó, csak feltöltöttem, most átforgatom kézzel azt a párszáz méter zsinórt utána bevetésre készen lesz.
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Ezt a merítőt(90x90) már néztük máskor is, most már meg kéne hogy vegyem.
Az első kérdésem az hogy, ez biztos megfelelne minden helyzetben pontyozásnál, és hogy ez biztosan 90 cm mély?
Köszi!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Csabee.
nagyúr
-
Recon666
Közösségépítő
válasz GrooveHero #12669 üzenetére
Hát errefelé nincs ilyen áruház, így be kell érjem ezzel; [link]
-
MODERÁTOR
-
Sipi16
őstag
válasz Csabee. #12666 üzenetére
Elfoglalt a csomagolással, lassan indulunk. Ha minden jól megy már éjjel kezdödhet a móka.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Csabee.
nagyúr
Mindenki elfoglalt úgy látom. én kijöttem a Kánára, fél órája dobtam be , fogtam egy szép nyurgát! 1kg-os volt csak, de gyönyörű!
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Nálatok sem működik napok óta a PVTV online adása?
[link]Üdv: Csabee.
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
én 20.
másképp müködünk te a régi klaszsikus hiorgászatot szereted természetes vizeken.
én meg ha sok kapás van és azért kilo felett jönnek a halak..mind1 hogy milyen de inkább ponty.
én nem eszem a halat.sportbol horgászok.
én tavaly egész évben 4x voltam.idén azért többször kéne...
én havi 2x megyke pecázni max de akkor egész napra.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Belekerültek a témaösszefoglalóba az etetőanyagos leírások.
-
Steady74
Topikgazda
Adottságai nem a legjobbak, de én pl havonta tudok maximum 2 alkalommal 4-5 órát a vízparton tölteni. rakós bottal is egészen jó esélyekkel pecáztam ott, közel volt a munkahelyemhez, és tényleg olcsó.
Körös holtágak mellett tanultam horgászni már vagy 25 éve, és tényleg jó lenne olyan körülmények között horgászni, de erre család és munka mellett nincs időm. Ilyen embereknek mint én, pl tökéletes.
De amúgy tök felesleges feszegetni, mivel sokan járnak oda, így van értelme. Ez kb olyan mint az autómárkákon, VGA kártyákon vitatkozni. Aki akar odamegy, aki nem, az nem.
-
Csabee.
nagyúr
Budapesten a legjobban megközelíthető tó Bkv-val szerintem. Hétköznap nincsenek sokan. Az autók zaját nem igen hallani. Persze egy "vadvízi" horgászathoz egyáltalán nem hasonlítható, de sporthorgászatra nem rossz választás. Idén már más működteti a tavat. A villamos jár 15 percenként, az inkább "zavaró" mint a kocsik, mert kocsikat nem igazán hallani.
Sajnos a "kis" tavaknál elkerülhetetlen a keresztbedobás kérdés, mint a legtöbb helyen. Normális ember figyel a másikra hogy merre horgászik, de ugye ez egyénfüggő.
Én sokat a Bodrogon horgásztam, élményben az 1000x jobb ugyan, de oda ritkán van alkalmam kijutni mostanában.
-
Gabbo
aktív tag
válasz dragonfx #12652 üzenetére
Köszönöm a választ.
Én 17 éve horgászom. Általában Velencei Tó, Hárosi-öböl.(Hunyadi-Baross).
Mikor voltunk a Kánán, engem zavart a nyüzsgés. Számomra a horgászat a nyugalmat jelenti és ezért is szeretek horgászni.
Nem szeretem ha beleülnek a számba, megmondják, hogy merre dobáljak nehogy keresztbe akadjunk. Nem kerített hatalmába a "húshorgász" mentalitás, 1 keszegnek is ugyanúgy örülök, mint 15 pontynak.Hátulütője is van a dolognak. Nem jutok el gyakran horgászni, maximum hetente egyszer. De ha lemegyek jól érzem magam.
-
dragonfx
veterán
válasz Csabee. #12650 üzenetére
ez igencsak jo ár ugyanis a legtöbb sportavon már 1600-200ft környékén van az 1500 is jo de az 1000 az pláne.de ezt ne mond meg feljebb mert akkor visszaemelik.
huh akkor h-k-sz tuti el fogok menni más kérdés mikor mert ma is csodás idő van....
jo lenne egy szerdát becélozni...Gabbo>>pesten van,közel, könnyü megközelithetőség,olcsó, és azért a sportavakon jobban telepitenek.ja és van egy "normális" környzete.nem az hogy tó bánya és kész...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Kedves Horgásztársak!
Szeretnék kérdezni valamit, de nem szeretnék senkit megsérteni! Kérlek szépen Titeket, ne haragudjatok a kérdés miatt, mert nem kötekedésből kérdezem!
Mi a jó a Kána tóban? (Itt jegyzem meg, voltam már ott.)
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! Hétfő-Kedd-Szerda 1000Ft- a napijegy a Kána tavon! Csütörtök-Vasárnapig 1500 maradt!
Így azt mondom egész jó ár.
-
Steady74
Topikgazda
válasz Recon666 #12641 üzenetére
ha lesz időm ezekről tudok írni:
- Sonubaits: Green, Super Method Mix, paszták feeder horgászatra, paszták rakós botos horgászatra
- Top Mix: K2, Premium Carp - ez a legjobb etetőpellet, amit használtam, Method édes-halas, Method K2
- Haldorádó: Pellet Pack-ok, új Method kaják, sima etetőből a vad szilva, tüzes ponty, fűszeres hal, nagy dévér, nagy ponty
- Bait tech: Mojo, Omen
- Sensas: Etang, Carpe, Gross Gardons -
Recon666
Közösségépítő
válasz becsitibi #12645 üzenetére
A Rubin Cathez nekem is volt szerencsém, súlya is van rendesen, de legalább "olcsó". Itt nem kell félni, hogy a bot lágysága miatt nem akadt jól a horog a bevágásnál.
Aztán görbüljön! Mondjuk nem tudom milyen méretű hal bírná ezt jobban meggörbíteni.
A harcsázásról jut eszembe, ma láttam 100-as Koós féle fonott harcsázó előkét, 130kg szakítóval. Valyon milyen főzsinór illik egy ilyen előkéhez.
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
Skacok,segítsetek már egy kicsit,nem találok sehol 46-os tól fölfele Power Pro zsinórt amit feltekercselnének a 70-es longbow dobjára.Csak azért hogy tele legyen,azért választanám ezt a megoldást mert a monofil zsinór vékonyabb mint a fonott,de lehetetlen kiszámolni.A 46-os már jó lenne,ha abból legalább egy 150 méter ráférne a 70-es dobra,már jó lenne.
Most vettem egy ET RUBIN CAT botot,iszonyat dúrva durung,igazi harcsázó bot,ezt fogom használni eltartós csúszó úszózni,erre kerül majd fel a 65-ös longbow 60-as nevis big cat fonottal,a másik harcsázó botomra meg vettem egy 70-es longbowot,na erre kéne a full 46-os fonott ami power pro,és kitölti a dobot,mert veszek egy behúzó hajót,amivel lazán beviszem 100 méterig a behúzó ólmot.
Csak a zsinór a lényeg
-
Recon666
Közösségépítő
válasz choco01 #12642 üzenetére
Pelletes fekete
Nálam ez a kutyatáp aroma nem hozta meg a hatást.dragonfx: Főleg a gubancolódási faktor érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
válasz FatalEror #12634 üzenetére
Akár többet is. Nálunk a gyermeknapi horgászversenyen a kislány a 6 méteres spicc felső tagjával fárasztja a kislány a 2kg pontyot gumizás nélkül. K is vett vele 4db-ot.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz Grillo #12635 üzenetére
Hát én úgy nézem,hogy a 8m-s 50k,és elég nagy halakat lehet vele kihúzni,gumi nélkül,és ennyiért nem tudom,hogy kapok-e rakós botot,de biztos,és kell hozzá sok minden más is,illetve az sokkal nehezebb is lenne,nagy valószínűséggel.Mondjuk a rakós bot hosszabb,és lehet hozzá szettet is venni,amivel viszont az etetés páratlan pontosságú.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Létezik,hogy ennyit bír egy spicc bot:[link]??
HardCore is my LifeStyle
-
Recon666
Közösségépítő
Na végre megrendeltem a Banax Helicon 60NF-et, már csak zsinór kell, a GBN zsinórját néztem, esetleg ismeri valaki? De a jelöltek közt van a Maver Smart Red Devil is, arról is szívesen várok tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Csabee. #12627 üzenetére
te fogtad?
mármint a 6.3as vitte be a botot és reggel fogták ki?
Nekem nagyon pozitiv a tapasztalatoma silstarral,volt 2 orsom és mindent kibirtak, más kérdés a gyártó még ugyanaz e vagy más....
A colmicbol nekem is csak zsinorom volt.A spro.ba nagyon csalodtam 1 évet se birt ki a 4 csapos orsojuk, a nevis zsinor is egy fos pödrödik....Nevis klonozza a spro.t.
Nekem 2spro botom van angyon szeretem őket...de én még vagy 5-6 éve vettem amikor még holland volt a spro ott is gyártották.gyöngyházmetál kék a 2 botom... (napba tartod átmegy barna, feketébe.carnon szövéses már akkor sic II gyűrűzés volt rajta 12e volt darabja.parafás.premium series. nagyon klassz.de most nem tudom hol vannak azoka botok megszüntek....
orsóból csak dam.ot veszek ...netán okuma."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DemonDani
addikt
Halihahó!
Végre felleltem ezt a topikot is, szóval eggyel gyarapodott a létszámotok
Aztán rögtön be is kezdenék egy hétvégi zsákmánnyal [link]
öt másik társa volt szűk 3 órában, ez a legkisebb, a többiek eléggé rondák voltak (vagy én voltam ronda a képen ) ezért mutatom őt, meg csak ezen látni a csalit...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
dragonfx
veterán
válasz Steady74 #12614 üzenetére
70re be tudod sozni a feedert az igen milyen az heavy?
hát nem mindig az etetés a ynerő.általábana széle 1-2m.es körben ezt én is megfigyeltem.fura de igy van legtöbbször.
3kg ponty nem rossz de 3500ért azért 2 ilyen kéne...bár én se eszem mega halat sportbol nyomom csak, max a hekk, tonhall,tőkehal triot...
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
válasz Csabee. #12609 üzenetére
nem akartam reggel is meg este is 1-1 orat kocsikazni igy a "megszokott" dunakeszi banyatora mentem. hetkoznap utoljara... ha nem a jo helyek egyikere ul le az ember, kapast nem lehet elerni... gyerekek reggeli "logisztikaja"az enyem igy 8utan indultam ki, termeszetesen minden jo hely foglalt. kb 50 meterre ultem a tuti helytol. beetettem kiakasztott zsinorral, kb 18-20 meterre, majd a parton gyorsan hozzamertem a masik ket feeder cuccot is. egyiken kukorica+method soft pellet a masikon lebego pellet. kb 3 ora hosszat az etetest, es annak kornyeket dobaltam, eredmeny nelkul, kb 15 fajta csalikombinaciot kiprobalva. del korul az egyik bottal elkezdtem dobasonkent (10 percenkent kb) nagyjabol 5 meterrel bentebb horgaszni. semmi. 2 korul mar vagy 70 meter korul voltam, a masik bottal pedig pontosan az etetest horgasztam, de esemmi. erre elkezdtem a "kinti" bottal kb 2 meterenkent kifele dobalni az etetestol.kb 3kor megjott az elso kapas, de csak pikklyet fogtam, beleuszas volt, de ponty! nagyjabol a parttol 8 meterre talaltam meg a halakat, fogtam egy 3 kilo korulit, sok kapasom, beleuszasom volt meg egy szakadt elokem, de tobb halat nem fogtam.
ha ide kimegyek legkozelebb az csak hetvegen lesz, mert akkor van ertelelme a 3500 Ft-os napijegynek a jobb helyek elfoglasa miatt, egyebkent feleslegesen elbszott penz es ido.
-
L_YKing
addikt
Hát ettünk a harcsábol , én többre számítottam. A vége elég iszap ízü volt.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Recon666
Közösségépítő
Nemsokára mutatok fotókat az egyik helyi horgászversenyről, amit "mink szerveztünk" gyermeknapkor.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
holnap kána tóra ki jön akkor? én 9 körül érkezem.
-
choco01
addikt
válasz Sipi16 #12599 üzenetére
Én metilénkék+ még megtoldom kis etil alkohollal(nem fontos) , meg malachitzöldet is lehet hozzá adni(kis mennyiségben) ha akartok.. ugyan úgy lefertőtlenít.
De láttam már betadine-val is fertőtlenítést.[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
szepsuti
aktív tag
válasz Sipi16 #12597 üzenetére
Steady74,Csabee. köszönöm
Meg nem mondom már, hogy mi a pontos neve. A horgászboltban javasolták, hogy az a legjobb. Egy zöldes-kékes folyadék amit a sérülésekre permetezve fertőtlenítjük a sebeket,ahogy előttem is írták. A kezelés után rögtön vissza lehet engedni a halat a vízbe, ugyanis nem oldódik le róla, vagy csak nagyon kis mennyiségben. De, ha érdekel a pontos neve jövő hétvégén megnézem neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest