Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma kimegyek én is, de sajnos csak olyan délután 1-2-ig tudok kint lenni.
Ébresztő megvolt indulás 05.00-kor.
-
choco01
addikt
Na srácok holnap tesztelem a maros mix eco epresét, egy kis mag mixxel, meg tímár epres aromával spékelve.

Remélem menni fog.
-
Csabee.
nagyúr
Ma sajnos egy kapásom sem volt..

-
choco01
addikt
-
choco01
addikt
-
Grillo
őstag
válasz
becsitibi
üzenetére
Én egyikbe sem, csak ma délután már semmi nem volt nyitva itt a közelbe. AZ újbudaiba mentem, mert az volt a legközelebb, keszin voltam 1-2-szer, jó kis boltok csak a világ pénze nem lenne elég, ha elkezdenék vásárolgatni.
Élő csali kellett, aztán délelőtt elfelejtettem venni. -
dragonfx
veterán
megnéztem ezta nevis.t tényleg tényleg hitvány olcso és nagyon hajaz a spro.ra.melleslega spro cuccok eltüntek mindenhonnan.valszeg ugyanaza márka cska máshol gyártják.elrontották.
-
becsitibi
senior tag
válasz
Grillo
üzenetére
Pont most jöttem onnan,van nadály,csonti,különböző giliszták,de élő hal nincs.
Lassan nekem is összeáll a vandál harcsázó cuccom,most vettem meg a zsineget nevis big cat 60-as,ez is bőven elég lesz ahhoz hogy berántson a harcsa a vízbe a szerény 75 kilogrammommal,illetve már össze is állt,bot-orsó-zsinór megvan,már csak a szereléket kell kitalálnom hogy EZ legyen,vagy EZ legyen?
-
Grillo
őstag
Walterlandban van élő csali?
-
dragonfx
veterán
válasz
choco01
üzenetére
aha itt épp szakad villámlik de fő az optimizmus...
Recon>>jo tény multkor négerek lettünk leégtünk...április végén
..most meg.borus idő az nem lenne baj csak eső szél ne legyen....na meg azért fogás legyen 
én a moby.n ugy figyeltem meg esőbe nulla kapás...és utána is....ha hirtelen borusból kisüt a nap, netán megfordula szélirány ez pozitivan hat a halak kapokedvére.
-
dragonfx
veterán
válasz
choco01
üzenetére
én ebből használtam multkor a mézeset.
nekem bejött fél kilomagmixet hozzáraktam illata kellemes volt.
az eredmény akkor 22 ponty lett.nem tudo szerintetek ilyne borongos hideg lehülő időben érdemes nekiindulni hétfőn?
nagy a vacilálás....
pláne barátnővel aki laikus és tisztára be van oltodva a multkori 22 pontyos aktív nap után....nem szeretnék csalodást de ilyen időben...

-
Kurik
tag
válasz
choco01
üzenetére
Sok kukoricával+élő csali+egy kevéske (fél üveg
) folyadék aroma és jó lesz. Használtam már a kagylósat, de szerintem aromán kívüli különösség nincs köztük. Fogni fogtam vele. Általában ha nincs kapásom inkább fogom az időjárásra, mint az etetőanyagra... 
Szerk.: Ha nem pontyra mész (mivel tilalom van rá elvileg, néhány tó kivételével) akkor nem kell bele kukorica inkább akkor angol morzsa vagy más liftező vagy felhősítő anyag.
-
Recon666
Közösségépítő
Úgy néz ki kijutok hétvégén a sport tóra, vettem egy üveg Dovit locsolót 450ft egy üveg és jókat mondtak róla, sőt valaki bojli készítéshez használja. Maradt egy kiló Haldóradó Mézes pálinkám, ahhoz akarom önteni. Mézes-fűszeres ízesítésű. Elég érdekes, aki elsőnek beleszagolt az inkább azt mondta citrom héj + mézes. Minden esetre kíváncsi vagyok rá.

-
choco01
addikt
Vettem 1 kg Maros MIX Eco series epres etetőanyagot.
Valaki esetleg használt már ilyen eco series etetőanyagot?
Ha igen, jól működött?
-
dragonfx
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
nem mondod?
jo lenne tudni mert nekem a kedvenc botmárkám...
hol van nekik kisker szaküzletük?(ahola hit csarnokon kivül
nagy választékban van)
Amugy orsóból eddig nekem a DAM vált be leginkább de annak is megszünt a márkáaboltja a rákóczi téren
ja megvan a 3in1 magmix a keletiből...
...most volt extra is a mammuth mais.os de kissé megijjedtem a szemektől.
.szerintme "szétdobja" nagyon az etetőt.
elég gány idő van még kérdéses megyünk e hétfőn...
-
Csabee.
nagyúr
A Nevis a Spro új neve, vagy mi a kapcsolat kettőjük között?
-
choco01
addikt
Nevis Feeder Master 5000-esből hány verzió van?
Nekem a fehér betűs felírásos van, és ma kicsit belemélyedtem az apróbb dolgaiba, és forog a legkisebb mozdításra is a zsinór vezető, semmi sem lötyög..szóval szerintem szépen javítanak.
-
jozsi252
veterán
válasz
Recon666
üzenetére
Akkor meghagyom nem küldöm vissza hogy cseréljék ki. Persze ez csak a főzsinór, előkének mást fogunk tervezni.
Annyi lenne a kérdésem hogy igazából hetek óta keresek kempinglámpát. Nézegettem energo team-es 1x-2x ledes lámpákat, de azok sem bírják 4-5 óránál tovább. Tudnátok valamit ajánlani ami bevált nektek, és folyamatosan képes egész éjszaka világítani?
Jó lenne hogyha a stégen a házat belül megtudná egy picit világítani.
-
jozsi252
veterán
válasz
becsitibi
üzenetére
Köszi ez jól jött

Rendeltem 2 cuccot harcsához, ami ma meg is jött. Félig meddig örülök...
Rendeltem egy ilyen Dynamite Baits kifejezetten rablóhalra ( pirosat rendeltem, az harcsára van kifejezetten ) kifejlesztve. Hétvégén jöhet teszt hogy milyen. Ezzel nincs is semmi gond, azt kaptam amit rendeltem.
A másik amin bosszankodtam hogy a fonottal egyenlőre várok, helyette rendeltem egy Sufix XL Strong 0.60mm-es 27.3kg-os damilt. Direkt kiemeltem az e-mailbe hogy SZÜRKÉS színű kell. Jött a futár 2 kor, átvették. Hazaértem nemrég, bontom ki, erre látom lemon green szín
.A szürkés színűt azért rendeltem mert jobban beleolvad a víz színébe. Ez a lemon green szín szerintetek valamennyire negatív hatással lehet egy egy kapásra?
Viszont ez a Dynamite aroma nagyon durva lehet. Beleszagoltam és nagyon jó, erős illata van neki. Elég jó sűrű a cucc, így könnyebben rajtamaradhat a csalin.
-
FatalEror
addikt
Szép reggelt!
Lenne még egy gyors kérdésem.
Van itt helyben egy tó,ami régen horgász tó ként funkcionált,de már régóta nem lehet rajta horgászni,és kapott egy játszóteret,padokat,meg ilyen kültéri kondicuccokat,és 2db szökőkutat,szóval most már egy sétálós,parkos övezet lett.Nem rég kihúztak belőle 3db 1,5m-s süllőt,hogy ne szaporodjon túl,szerintem kicsit későn kezdtek neki,mert akkora harcsák vannak benne,hogy ihaj.De ha úgy sem horgásznak benne,akkor nem mindegy?Vagy nem jó,mert a süllők felzabálják az összes apró halat,a harcsákkal karöltve,ergo nem marad más,csak a süllő,és a harcsa,és végül pedig azok felzabálják egymást,vagyis marad 1 faj.De akkor azaz egy faj is elkezdi felzabálni egymást,vagy a halak olyat nem tesznek.Mondjuk amúgy megjegyzem,hogy ez nem következhetne be szerintem,mivel ide engedik le,a folyó vizét,ha szabályozni akarnak,szóval valamennyi hal mindig lesz. -
becsitibi
senior tag
-
FatalEror
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Fú basszus amikor itt voltak az ünnepek,akkor a UPC a csatornák 90%-t nyitotta mindenkinek,csak az igazán elitek maradtak kódosak HBO stb,én meg non-stop a F&H-t néztem,arra aludtam,egyik este akartam elaludni,éppen lékhorgászat ment,és szerettem nyugis zene ment meg minden,és már majdnem elaludtam amikor mondják,hogy egy méteres csuka,agyam feldolgozza az infót,méteres csuka hol!?!?!?!,azonnal felkaptam a fejem,és akkora volt a hal,hogy kellet fúrni 2 másik léket,és egybenyitni,hogy ki tudják bányásznyi a halat.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Az imént linkeltem a jót! Már nézem is
Fishing kéne még.FatalEror: PVTV-re nem lehet előfizetni külön. Fishingre lehet, és lehet meg is próbálom majd.. csak gondoltam hátha van Online
-
Csabee.
nagyúr
Srácok ti tudjátok nézni a PVTV-t online? Itt próbálom de nem megy Chrome- alatt..
Tudtok olyan streamet ahol esetleg Fishing & Hounting vagy PV-TV-t adnak?
szerk: megtaláltam a jó streamet: [link]
-
choco01
addikt
Hali.
Ma elmegyek a Haldorádós mérlegért, meg megrendelem azt az energós halmérő zsákot.
Remélem bírni fogják egy darabig.
-
L_YKing
addikt
Na most reggel indulok Babotra horgaszni. Remélem fogok valamit.

-
dragonfx
veterán
válasz
KonzolKartel
üzenetére
kemény lehetet kifogsz -2cm tószintet.

-
KonzolKartel
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Számomra olyan vissza taszító hal a tok, nem tudom miért
. Afrikait már fogtam én is jó párat. Szürkét szeretnék, de ahhoz még kevés vagyok
.
Szerintem az extra tóra gondolsz. Nagyon pici, és van egy kis benyúló sziget.
Amikor két éve elkezdtem újra horgászni, akkor a préri 1-es taván volt egy 1,5 órás fárasztásom. Életem hala lehetett, legalábbis én úgy gondolom. 13kg-s pontyot 20 perc alatt simán partra húztam. Vele nem boldogúltam. Valószínű amúr lehetett. A horgász társam borzasztóan rosszúl probálta meg meríteni, rávert a damilomra, és azonnal elpattant az előkém. Nagyon sajnáltam. Már rendes szurkoló tábor gyült körénk
-
dragonfx
veterán
én harcsát a prérin fogtam 1x egy afrikait 5 kilosat....16os cejggal kemény volt.

ja meg 1x sikerült egy tokot azona középen szigetes tavon nem tom mi a neve....
olyan 3-4kilos..brutál volt ugy huzott mitn egy 20 kilos... -
becsitibi
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Pfff,azóta semmi,május elsejei fogás óta nem,igaz nem is nagyon voltam,2x pergettem,1x fenekezőssel próbálkoztam de semmi,hála Istennek nem csak nekem nem jön,a múltkor beszéltem egy taggal aki állandóan csak harcsázik,azt mondta hogy kb a 50. éjszakát üli az idén kapástalanúl,na ez mekkora szar.Ő az ember,nem sikerül neki az idén,a képen lévő harcsát 3 éve fogta,25 kilós volt.
-
KonzolKartel
őstag
Én is kiugrottam ma horgászni. Most úgy gondoltam, hogy adok még egy esélyt az itt nálunk lévő Forrás-tónak. Tavaly direkt felhívtam őket puhatolózni, hogy érdemes e kimennünk péntek, szombat, vasárnap. Hatan mentünk, összesen 12 bottal horgásztunk, és egy mozdításunk nem volt. Amikor távoztunk közölte a halőr, hogy sajnálja, de már pár hete betegek a halak, és nem tudnak velük mit kezdeni...
Na ide mentem ma. Két kisebb pontyot sikerült partra terelni match-el. Mind kettőn sok piros hólyag volt. Elég sz*rúl festettek
.Amúgy maga a tó, és környezete nagyon szép. Pici, de szép.
-
jozsi252
veterán
válasz
becsitibi
üzenetére
Nem sajnos. Csak kb 1kg-os jött, de amilyen gyorsan kijött olyan gyorsan vissza is ment, remélve hogy pár év múlva újra horogra akad, immáron sokszor nagyobb méretben és súlyban

És te hogy állsz? Jött már nagyobb ragadozó idén?
choco01
Az a jó, legyen sokáig tartó szaga neki. -
becsitibi
senior tag
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Grillo
üzenetére
Saját tapasztalatom, hogy délelőtt, és délután vannak kapások (nyári időszakban voltam ott tavaly kb 4X, nagyjából 11-15 óra között nem sok halat érintettem, de előtte utána eléggé szépen ment mindig. rakóssal, match-csel szépen lehetett nagyja pontyokat is megfogni, előbbi módszerrel egy 8,5 kilós volt a legnagyobb. kb 3 perc alatt kint volt a matracon.
-
jozsi252
veterán
Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel az aromával kapcsolatban?
Vagy esetleg van olyan aroma amit tudnátok ajánlani és jónak mondható harcsára? Vagy ez a Dynamite Baits jónak számít ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) folyadék aroma és jó lesz. Használtam már a kagylósat, de szerintem aromán kívüli különösség nincs köztük. Fogni fogtam vele. Általában ha nincs kapásom inkább fogom az időjárásra, mint az etetőanyagra...
nagy választékban van)