Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
Recon666
üzenetére
A legjobbat most találtam:
TRIANA SPICCBOT 10 MÉTERESA carbo brown egyszerűen annyira occó,hogy lehet karnisnak is megérné megvenni.
-
FatalEror
addikt
Fú bakker!
Energo-nál olyan leárazások vannak pergető botok terén.
LF CARBO BROWN 5-6k
W&M S.R METHOD 12k
Spin Blade Lukácsi and Kovács 15k -
-
FatalEror
addikt
válasz
r.laci38
üzenetére
shimano-nak van most akcióban spec dropshot botja 16k.Ugyan ennyiért van ET L&K pergető bot 10-40g-s dobósúllyal ez is 16k,és ezt használták dropshot-os horgászathoz.
forras2
Azt hiszem édes.De haldónak spec kajája is,ami csak 10 fok alatti vízhőmérsékletben érdemes használni. -
-
FatalEror
addikt
válasz
ati012
üzenetére
Mindenképp darabolni kell,stucnis rendszerrel,régebben amúgy ezeken a botokon bicikli küllőből hajlítottak gyűrűket,és orsó sem volt rajta,hanem 2 kapó közé volt annyi madzag feltekercselve amennyi kellett.De én azért is akarom darabolni,hogy az elejében egy lágyabb darab kerüljön,mert egy 12-s átmérőjű tisztességesen kiszárítva elég kemény,és egy kisebb halnak szerintem simán szét lehet vele szaggatni a száját.Amúgy te darabolod hosszában,és újra összeilleszted,vagy nem?
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Orsó tartót hogyan lehet,kell rögzíteni?
Illetve a gyűrűket milyen közönként kell rakni? -
FatalEror
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Mind a kettőnek megvan a maga szépsége,mármint a folyóvízinek,amennyiben a körülmények olyanok,itt nem arra gondolok,hogy pedáns rend legyen,csak ne térdig érjen a dzsuva,meg ne az uszadék szigetekkel keljen küzdeni.Illetve szerintem akik mindent elraknak,azok nem is horgászok,csak pénzkereseti célból mennek le,és nem az eltöltött időt élvezik.Persze nem azzal van a gond,ha valaki hazaviszi a halat,mondjuk karácsonykor,vagy csak úgy random alaklom attán,hanem,ha állandóan ezt csinálja.
-
FatalEror
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Azt sem mellékes,hogy azért szerintem a fizetős helyek sokkal rendezettebbek,ha a nagy átlagot veszem,és nem tiszta dzsuva minden.Van játszótért,ami azért a gyerekeknek előny,illetve néhol fellelhetők kis pergolák,tehát egy kisebb piknik is megejthető,ergo relatív kényelmesen/kellemesen el tud tölteni egy délutánt a család,még ha nem is horgászik mindenki.Illetve ha gyereket tanítjuk horgászni,fontos a siker,az élmény,hogy ne kudarccal kezdjék,persze a telepített tó sem garancia,de nagyobb az esély a fogásra.
-
FatalEror
addikt
válasz
sketchifun
üzenetére
Ha rákötöd a 45A-s aksit,akkor egyet füstöl az aksis gép,és kuka.
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Lassan nyakunkon az ősz,szeretnék beújítani egy pergető motyót,szerintem twisterrel,max apróbb gumihal lenne a felszerelés végén.
Botnak ezt néztem
És egy hozzá passzoló orsóMég az Et Extreme Spin-t nézegettem,mert annak dupla talpas a gyűrűzése,meg valamennyivel olcsóbb,de akkor is inkább a BlackSpider jött be.Illetve 2 fogást olvastam vele a neten,az egyik 62cm vol,a másik pedig 69,szóval annyira talán nem is gyenge?Szóval vélemény?

-
FatalEror
addikt
válasz
Recon666
üzenetére
Nem tudom,én a halat sem szeretem,én mindig visszaengedem!Nekem többen mondták,hogy fokhagymás tejbe áztatják,hogy elvegye azt a nagyon halas ízét,mivel halakkal táplálkozik,és inkább a csuka húsának az íze domináljon.De ízlések és pofonok kb olyan,mint,hogy ki mennyire szeret fűszeresen/csípősen főzni,enni.
-
FatalEror
addikt
becsitibi
Ismerősöm meglátta a Penn TQR botot,és ő is megkedvelte,szeretne is venne egyet.Szóval a kérdés,hogy mennyire merev bot?Twisterrel,apróbb gumihallal is jól használható,vagy ahhoz túl durung?
-
FatalEror
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Fonj/sodorj össze 2-3 szálat,hogy önmagában elég tartása legyen,és egy pár centi távolságra legyen a kosártól.
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Kíváncsiságból valaki mondja meg,hogy a belső zsinórvezetésű pergető botok miért jobbak a simánál,vagy valami használatból eredő előnye? -
FatalEror
addikt
válasz
becsitibi
üzenetére
Elég a 14-20lbs,nem kell nagyobb?Amúgy elég komolynak néz ki,és szerintem,most az ára is kafa!!Néztem az orsót is az nem az olcsóbbik fajta az biztos,amúgy így mennyire érzékeny,már ha ezt lehet érzékenynek nevezni,illetve milyen most a csuka szezon?Mennyire harapnak a halak?Műcsalik woblereket mennyire kell variálni?
-
FatalEror
addikt
válasz
sketchifun
üzenetére
A hideg is kirázott nálunk egyszer volt egy kapitális dög,máig ismeretlen,hogy milyen fajta volt,egyik képen le van fényképezve a szája,és mintha látszana a méregcsatorna,illetve rászisszent a 40-50kg-s németjuhászra az meg meghátrált,úgy hogy inkább könnyes búcsút vettünk,az kell,hogy lepetézzen nálunk,aztán mászkáljanak a kígyók.
-
FatalEror
addikt
válasz
sketchifun
üzenetére
Szerintem az,csak az a szárazföldi.
aram01
De,hogy tartod meg?Oda szokott hozzátok? -
FatalEror
addikt
Helló!
Egy hülye kérdés,horgászbottal lehet siklót fogni? -
FatalEror
addikt
Amúgy ilyenkor,mennyire élénk a csuka szezon?
-
FatalEror
addikt
válasz
Grillo
üzenetére
Hát én úgy nézem,hogy a 8m-s 50k,és elég nagy halakat lehet vele kihúzni,gumi nélkül,és ennyiért nem tudom,hogy kapok-e rakós botot,de biztos,és kell hozzá sok minden más is,illetve az sokkal nehezebb is lenne,nagy valószínűséggel.Mondjuk a rakós bot hosszabb,és lehet hozzá szettet is venni,amivel viszont az etetés páratlan pontosságú.
-
FatalEror
addikt
Létezik,hogy ennyit bír egy spicc bot:[link]??
-
FatalEror
addikt
válasz
Recon666
üzenetére
Ez egy lassabb folyású folyó,mondjuk ha a torkolat közekében akarok,akkor nem az,de akkor sem eszeveszetten gyors.Szerintem egyáltalán nem az,mivel egy meleg vizes csatorna,tulajdonképpen az erőmű hűtő vize,és régebben kajak-kenu edzések folytak rajta,illetve kotorták is.Halról sokat nem tudok nyilatkozni,illetve itt szerintem a pellettel sem érek sokat,öreg bácsikák szoktak horgászni,és ők a kukoricára,meg a csontira esküsznek.Amúgy jobb lenne nagyobb pontyokra,de szerintem 5-6kg-nál nincsenek nagyobbak,azok a Dunában leledzenek,mivel abba ömlik a folyó/csatorna.Egy erősebb feeder azért lenne jobb,mert azzal még a csukázást is megpróbálnám halszelettel,de nem akarom,hogy az élvezet rovására menjen a dolog,szóval ezért gondoltam egy 3m-s pickerre.
-
FatalEror
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi!
Azért is kérdeztem,mert nem akarok azért botot venni,hogy utána el is adjam,inkább olyat ami "kitart".Illetve ebből pénzből,mármint csak a botnak az árából lehet venni egy jobbféle feeder/picker szettet,orsóval.Illetve majd lövök képet,ahol horgászni szeretnék,és jó lenne ha megmondanátok,hogy kell-e feeder,vagy elég egy 3m-s picker is.
-
FatalEror
addikt
Erről vélemény?

-
FatalEror
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
No meg a "szakértelem" amit a leírás tükröz,3db bot,3db orsó,és egyéb dolgok 250k,na persze,lefényképezett egy match botot közelről,és odaírja,hogy bojlizásra kiválóan alkalmas.
Ha 250k-t kér érte,akkor legalább tudja,és közölje,hogy mit árul.Komolyan a horgászcuccokba is kéne sorszámot ütni,és nyilvántartásba foglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sak azért mert nem fér a szobába még egy szekrény!