Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
lemmy71 #1007 üzenetére
Köszönöm! A bográcsozót a szoky konyhájában láttam meg először és úgy megtetszett hogy csináltam magamnak. Csak youtube videó alapján, semmilyen más támpont nem volt. Van hozzá bogrács, tárcsalap,öntöttvas rostlap, grillrács, szóval mindenre jó.
A mobilkemence: régen szerettem volna kemencét de sem anyagom sem pedig szakértelmem nem lett volna megcsinálni. A kemencebarátok oldalán rátaláltam a mobilkemencés fórumra és egyből tudtam hogy kell ilyen nekem. Ytong téglából van mindene, a belseje samottal van kirakva. Az ajtók vas keretre vannak felrakva ami tartja a samott lapokat is. 3-4 kiló fával felfűthetó 400 fokra is akár, és ha délután sütök benne akkor még reggel kb 80 fokos! Egy héten többször is sütök benne. A legnagyobb sláger a kenyérlángos, egy piacos kenyérlángos árustól van a recept a kemencés fórumból. Amit leginkább szoktam sütni: csirke zöldség ágyon, csülök pékné módra, pogácsa, pite,kelt tésztás kalács, tejberizs, kovászos kenyér... Életem legjobb döntése hogy megcsináltam. Képek mobilkemencéről:
link link link link link link link link
Képek bográcsozóról:link link link
Új hozzászólás Aktív témák
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest