Új hozzászólás Aktív témák

• Fehérszakáll

csendes tag

Sziasztok! Karácsonyra vettem egy Electrolux eea111 kávéfőzőt, nem tudom, van-e errefelé valakinek hasonló. Az történt ugyanis, hogy kb 2-3 hét után azt kezdtem észrevenni, hogy a kompresszor nem indul el azonnal, ahogy elfordítom a kapcsolót, hanem csak egyre hosszabb idő múlva. Gyanús, hogy az előmelegítés sem tartott korábban kb 50 másodpercig, mint jelenleg. Központi szervízzel beszéltem, azt mondta az egyébként szolgálatkész, és érzékelhetően képben levő szervizes kolléga, hogy a kompresszornak a kapcsoló elforgatásakor azonnal indulni kell, vigyem a legközelebbi márkaszervízbe. Megtettem, visszaadták elvileg javítva, azonban mintha mi sem történt volna, jelenség ugyanaz. Azonnal újra visszavittem, újra visszaadták elvileg javítva, megint nem történt semmi, illetve a kompresszor a kapcsolás után jelenleg kb 7-10 mp után elindul, ez valamivel kevesebb, mint előtte.
    Ha van valakinek ilyesmi gépe, ossza meg velem lécci, hogy nála mi a pálya, ha valaki azt mondja nekem, hogy ez így normális, én elfogadom. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák