Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Nem hagyott nyugodni ez a hozzászólásod, így ma reggel csináltam egy gyors tesztet. Összeszedtem pát kosarat tegnap. Az alap minden szűrőnél azonos volt:
Kávé: 18 gramm 80/20 közepes pörkölésű (saját) 2020.06 19.
Gép: Fiorenzato Fenice (roto)
Víz: 120-ra belőtt házi kevert, desztillált vízből (én párolom itthon)
Eszközök: Comandante /Red Clix tengely 18 klikk, (ahogyan te mondtad), nyitott kar, szűrőmagasító, átkeverés, Keresztapper disztribútor, 58,5-ös tamper
Csapolás: előáztatás 1 bar-ig utána teljesen rányitottam a tűszelepet.Szűrőkosarak:
Reneka 18 gr, Max 6,5 Bar-ig ment fel a nyomás és onnan lassan esett csapolás közben spriccelt, amit a finomabb darálásnál nem szokott.E&B (IMS) B702Th26S 18 gr,, Max 6 Bar-ig ment fel a nyomás és onnan lassan esett. Ezzel az őrlőbeállítással nekem ez a lefolyás tetszett a legjobban
VST 18 gr. Max 5 Bar-ig ment fel a nyomás és onnan lassan esett. Rettentő gyors lefolyás vastag sugárban
IMS B702Th 24,5 12/18 gr. Max 8 Bar-ig ment fel a nyomás és onnan lassan esett, spriccelt nagyon gyorsan lejött. Ezt a kosarat említetted te is.
Összességében látszik, hogy a kosár a mit te is használsz hozta egyedül azt, hogy a nyomás a fejben elérte a 8 bárt, de a lefolyás nem volt szép és ízben is laposabb volt az eredményt. Nagyon kiemelte a robuszta jegyeit.
Személyes véleményem, hogy ízben a Reneka volt a nyerő. Harmonikus, bár nem túl testes italt produkált a fenti beállításokkal. Hangsúlyozom, hogy én ettől finomabbra darálok ehhez a kosárhoz.
Korábban is volt már téma, hogy egy kosár mennyit ad hozzá a produktumhoz és megéri-e az árát amit kérnek érte? Erre a kérdésre mindenkinek magának kell megadnia a választ. Én most kizárólag a technikai különbségek összehasonlítására voltam kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest