- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
nem, weinmaker mondta, hozzátéve, hogy paljoc szerint is, csak nem merte már beírni ide, mert beindít engem és aztán itt pörgök, mint valami veszett búgócsiga
próbáltam érvelni, hogy de hát a mini-e ugyanúgy 64 mm-es késekkel jön, meg a motor is olyan erős, mint a régi jolly-é, de talán az volt a verdikt, hogy ha egyszer kipróbálok majd egy rendes darálót, rájövök, hogy ez komolytalan.de amúgy miért kérdezed, már magad sem tudod, hogy mit beszéltél, mi?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáltam érvelni, hogy de hát a mini-e ugyanúgy 64 mm-es késekkel jön, meg a motor is olyan erős, mint a régi jolly-é, de talán az volt a verdikt, hogy ha egyszer kipróbálok majd egy rendes darálót, rájövök, hogy ez komolytalan.