Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
WiZARD
üzenetére
A közelünkben nyílt egy specialty-nek titulált kávézó. Elmentem megkóstolni a kávéjukat. A "barista" hölgy a tulaj barátnője és egyben üzletvezető, tehát személyesen érdekelt abban, hogy jól menjen az üzlet. Furcsállottam, hogy a kart nem a fejen tartja, hanem a gép csepptálcáján. Nem tudom, milyen megfontolásból - leginkább tudatlanságból. Gondolkodtam, hogy szóljak-e neki, ezt nem így kellene, és végül meg is tettem, mert egyébként jófej volt. Meg is köszönte az információt, nem tudta, hogy ezt így kellene. Azt is elmondtam persze neki, hogy miért szükséges ez.
Aztán pár nap múlva a barátnőm betért az üzletbe. A kar ugyanúgy a csepptálcán pihent, véletlenül sem a fejen. A tudatlanság már elmúlt, nem nagyon tudom értelmezni, miért ez a makacs ragaszkodás a rosszhoz. Ha nekem nem hisz, utánajárhatott volna. Mi nem járunk oda kávézni azóta.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest