Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koxx

MODERÁTOR

LOGOUT blog (1)

Kávébár bazár 2020

A tavalyinál sokkal jobb volt, egyrészt a "DJ" hiánya sokat segített, hogy ne süketüljek meg.
    Sok kiállító volt kint most is, elég szellősen szóval nem volt akkora tömegnyomor.
    Roastopus standnál végre tudtam én is pár szót váltani Bazsee-val és természetesen ittam egy etióp shotot. A mellette lévő sörstandon sikerült behúznom 2 üveg kávés stoutot, nem volt nehéz rábeszélni :))
    Avx standon megnézegettem az 1z kéziörlőt, letekertem rajta 20g brazil kofit, elég könnyű hajtani és tartani (bár egy 90k-s cucctól el is várom).Minőségi darabnak néz ki bár csak egy kinuval tudtam összemérni, comandante nem volt kint.
    Engem a kis pides gép nem győzött meg mert sztem nagyon kicsi és kényelmetlen használni hacsak nem liliputi az ember.
    Kávékalmárnál nagyon sokan voltak így csak messziről néztem 1-2 próbálkozást a flairrel. Menő meg minden, de nem az én világom az ezzel való szöszölés.
    Simonellinél meglestem az új Victoria Arduino gépet, nekem annyira nem jön be ez a baltával faragott old school design. A modern vonalvezetésű black eagle sztem jobban néz ki.
    Impressonál is egy jóféle etióp volt az örlőben, 2dbz kapszulát is behúztam, melóba jó lesz.
    Black Sheep standon is beszélgettem a srácokkal, cortadoként ittam az etióp kávéjukból ami szintén jó volt. Nem is tudtam, hogy ők az ascaso disztribútorai, azt hittem, hogy a bluebird coffee az. Elmondtam nekik a problémámat a fúvókával és ők sem értették a dolgot.
    Tadamm hozta a megszokott minőségi cuccait, vele is beszéltem pár percet. Sajnos a disztribútort még nem tudta kihozni, csak képeken mutatta meg. Mindenesetre kíváncsian várom.
    ByBeans standon Bányai féle kofiból is ittam egy cortadót, de engem annyira nem nyűgözött le.
    A beszélgetés egy részét meghallgattam, Nagy Dávid, Török Ádám, Roland a Madalból. Érdekes témákról volt szó.

Új hozzászólás Aktív témák