Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Igazabol azert nehez kerdes ez, mert tenyleg van olyan kofi /tesztelesnel neha en is tapasztalom, ti meg aztan szamtalanszor az evek alatt/, ami pl. durvabb orlesnel mutatja az optimalis arcat, mig masik extra finom orlest ker, meg tuladagolast. Szoval azt el kell fogadni, hogy a kavek igenye ilyen teren ossze vissza valtozik. Mint ahogy a kulonbozo gepek tulajdonsagai is. Szoval el tudom kepzelni, hogy egy ilyen speci masina ugy van megkonstrualva hogy csak bizonyos csillagegyuttalas eseten adja a huvazze kofit, de akkor meg nagyon, igy erdemes kikiserletezni a hozza valo kave/porkolesi fajtat/profilt.
De ez nekem ilyen mission impossible tipusu feladatnak tunik es jobban tetszene ha a geppel 95%-ban lehetne nagyon jo kavekat kesziteni, melyek fele meg kiugroan nagyon jo mondjuk!:-) Kivancsi vagyok mire juttok vele, ez tenyleg erdekes kerdes, es erdemben ugye az tud hozzaszolni aki ert is a temahoz, meg van is ilyen gepe, tehat pl. Te!:-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest