Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
lagoon79
üzenetére
Nem akartam ezen a témán tovább rugózni, de ha már szóba jött, csak annyit a filter fedőről, hogy próbáltam fém szitaszövetet, meg a tegnap fényképen berakott leesztergált szűrőfeneket rárakni, (ez utóbbit szólóban is, filterpapír nélkül), de egyik próba sem volt meggyőző, szerintem inkább rontottak, mint javítottak a dolgon.
Tehát úgy tűnik, csak a papír magában a legjobb, nem is kell jobban bonyolítani.
Nálam 2 kávéfajta után mondom, hogy kontúrosabb tigrismintát hoz a filterpapír, ahogy az alábbi fényképen látható. Hogy ez jó-e vagy nem, nem tudom. Hosszasan kell hasonlítgatni ahhoz, hogy kiderüljön, kell-e ez egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Futás, futópályák
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Dyson Airstrait
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest