- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Rakok fel fényképet, ha így szóban nem érthető, de a gépemnél elég furmányosan jön ki a víz a fejből. A felsőszűrő nem szorosan ül fenn a fejen, és a csavarja úgy van kialakítva, hogy a tengelyében lévő zsákfuratába oldalról négy furat csatlakozik. Ezek éppen a fej felülete alá vannak pozícionálva. Így a víz nem lefele spriccel, hanem kereszt irányban (négyfelé) oldalra. Ez a laza felsőszűrő oldalán törik meg, és oszlik szét valamennyire, amíg átjön a szitán. Hogy ez jó megoldás-e, vagy nem, nem tudom, ahogy jeleztem és eddig tapasztaltam, szerintem nem annyira. Például feltűnő, hogy nálam a nyitott karnál eddig mindig egy adott helyen, (történetesen a karral szemközti oldalon) valahogy kevésbé záródott a kávésugár. Azért mindig egy helyen, mert ez a keresztirányú spriccelés is mindig ugyanarra mutat, mert a csavar így ütközik. Tehát kialakul valamiféle nem egészséges áramlás, ami ezt eredményezi. Ez például a filterrel megszűnt.
Ami a víoszlop felépülését illeti, ez a gépemen szivattyútól függetlenül nagyon kíméletesen történhet, mert tudok a nyomással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest