Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Rakok fel fényképet, ha így szóban nem érthető, de a gépemnél elég furmányosan jön ki a víz a fejből. A felsőszűrő nem szorosan ül fenn a fejen, és a csavarja úgy van kialakítva, hogy a tengelyében lévő zsákfuratába oldalról négy furat csatlakozik. Ezek éppen a fej felülete alá vannak pozícionálva. Így a víz nem lefele spriccel, hanem kereszt irányban (négyfelé) oldalra. Ez a laza felsőszűrő oldalán törik meg, és oszlik szét valamennyire, amíg átjön a szitán. Hogy ez jó megoldás-e, vagy nem, nem tudom, ahogy jeleztem és eddig tapasztaltam, szerintem nem annyira. Például feltűnő, hogy nálam a nyitott karnál eddig mindig egy adott helyen, (történetesen a karral szemközti oldalon) valahogy kevésbé záródott a kávésugár. Azért mindig egy helyen, mert ez a keresztirányú spriccelés is mindig ugyanarra mutat, mert a csavar így ütközik. Tehát kialakul valamiféle nem egészséges áramlás, ami ezt eredményezi. Ez például a filterrel megszűnt.
Ami a víoszlop felépülését illeti, ez a gépemen szivattyútól függetlenül nagyon kíméletesen történhet, mert tudok a nyomással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- E-roller topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest