Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz
Bali27
üzenetére
Mivel itt tőlem csak hozzáértőbbek vannak, így nem terveztem beleszólni, de elgondolkodtatál: "mivel nem tudom szétszedni, és elég sok visszataszító képet láttam már kazánokról, meg kioldódott alumíniumról stb stb"
Ha egy kazán acélból van, és nem tudod szétszedni, akkor honnan tudod, hogy abban nincs károsanyag? és ha nem tudod szétszedni, akkor nem látod a Gaggiában sem. (én is paráztam a felújított géptől, így egy új lelitet vettem... feléből megúsztam volna egy full tunning GC-t, ezt egy kicsit bánom, de azért ezzel sem rossz a végeredmény... fyi: a lgutóbbi lelit kazán amit Fragola posztolt az én lelitem kazánja, és még élek!)
Ezelőtt egy thermoblokkos Krups-ot(XP5240) használtam, hát ez (PL91T) woodoo nélkül jobb végeredményt ad bármikor, mint az szénnéokoskodva, mindent bevetve (wdt-től kezdve), még a Mekka felé szőnyegen imát is beleértve. Legalábbis nálam... de lehet én rontottam el valamit... (nem találtam el Mekka irányát?)fenntartom, ha rendesebb végeredményt akarsz mint amit ezek a kis dehlongik adhatnak "szénné okoskodva" akkor a Sage kiskaros használtan. Ha nem akarsz vele sokat bohóckodni. Pár perc alatt meleg, jó kávét ad, és konzisztensebb a hőfoka, mint ezeknek a kisgépeknek
Ha viszont nem akarsz őrölni, hanem előre őröltet veszel, akkor tök jó a kis dehlongi, gyorsan vedd meg, mert akkor úgyis (majdnem)mindegy a végeredmény szempontjából.. és igen, itt kevesen foglalkoznak olyannal, aminél legalább 3-4 különböző dologgal ne tudnák saját maguk elrontani a kávéjukat (őrlés, hőfok, miegymás), max nyomokban még emlékeznek 1-2 ilyen kisgép működésére, hogy hogy tudtak belőle elfogadható végeredményt kicsikarni...Tehát ha már megvettél vmit, akkor arra tudnak neked konkrétat mondani, hogy mit tegyél, hogy jobb legyen a végeredmény... remélem tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898