Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Bali27
üzenetére
Pedig jobban járnál egy használt normális géppel, mint egy új ipari hulladékkal. A dedica és a másik újonnan kb 45-ért megvehető. Én most fél perces kereséssel gyorsan találtam egy használt gaggia babyt: [link] , ami a belsejét tekintve sokkal minőségibb, mint a delonghik (nyilván meg kell nézni, ki kell próbálni, nem ismerem az eladót). Ha ezeken valami tönkremegy, tudsz venni olcsón alkatrészt, a delonghit meg valószínűleg dobhatod el (garancia után), mert nem éri megjavítani. Persze azt tudni kell, hogy egy ilyen normális géphez jó örlő kell (Graef cm 702 a legolcsóbb használható belépő örlő ~30e Ft-ért). Ha nincs megfelelő őrlőd, akkor persze ez ennyivel nagyobb kiadás, ill jó örlő nélkül a gaggia nem fog jó kávét készíteni.
Mindezt azért írtam le, mert itt a fórumról sztem senki nem venne delonghit, ha 45e Ft-ja van, ezért nem hiszem, hogy kapsz érdemleges választ. Azt még hozzáteszem, hogy én személy szerint akkor már inkább egy használt Gaggia Classicot vennék egy kicsivel többért, mert azt jobban lehet később tuningolni (több benne a hely), de alapgépnek a baby is teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Metal topik
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest