Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolnagy

őstag

válasz Bali27 #86074 üzenetére

Pedig jobban járnál egy használt normális géppel, mint egy új ipari hulladékkal. A dedica és a másik újonnan kb 45-ért megvehető. Én most fél perces kereséssel gyorsan találtam egy használt gaggia babyt: [link] , ami a belsejét tekintve sokkal minőségibb, mint a delonghik (nyilván meg kell nézni, ki kell próbálni, nem ismerem az eladót). Ha ezeken valami tönkremegy, tudsz venni olcsón alkatrészt, a delonghit meg valószínűleg dobhatod el (garancia után), mert nem éri megjavítani. Persze azt tudni kell, hogy egy ilyen normális géphez jó örlő kell (Graef cm 702 a legolcsóbb használható belépő örlő ~30e Ft-ért). Ha nincs megfelelő őrlőd, akkor persze ez ennyivel nagyobb kiadás, ill jó örlő nélkül a gaggia nem fog jó kávét készíteni.
    Mindezt azért írtam le, mert itt a fórumról sztem senki nem venne delonghit, ha 45e Ft-ja van, ezért nem hiszem, hogy kapsz érdemleges választ. Azt még hozzáteszem, hogy én személy szerint akkor már inkább egy használt Gaggia Classicot vennék egy kicsivel többért, mert azt jobban lehet később tuningolni (több benne a hely), de alapgépnek a baby is teljesen jó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés