- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- thesound: Segítőkészség
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
(Most nézem, ezt a választ egy kicsit kimerítettem, de talán nem annyira ciki, így meghagyom)
Nagyjából azonosak voltak a változók. DE! csak nagyjából, és mivel még nekem sincs annyi tapasztalatom, arra gondolok, hogy eleve egy otthoni kisbojleres gépen elég nehéz konstans reprodukálni tökögyanazt az italt. Ha belegondolok sokszor még a kávézók nagy gépein, pontos beállított 'ipari" őrlő mellett is elmennek az ízek.
Ami egyértelmű, hogy 3 hetes már nálam ez a kávé, viszont, mikor bontottam utána adagonként fagyasztóba ment, tehát onnan veszem ki.- Kb. 1 hete nyomok rá szórófejes bizbaszból vizet mielőtt megy a darálóba (Kösz sz.zs. ez baromi jó, azóta nem száll a "pernye" nem tapad fel az őrlőre, minden 10-ed gramm kijön.)
- Lassabb lefolyás 40mp. körül, de nem is mértem pontosan, lassan kb. 10-12mp után csöppent az első csepp
- A víz is számít gondolom, 2 napja mostam át a rendszert, tartályt is. Most vegyesen volt benne jó egy napos csapvíz OSCAR kombó, felöntve Veraval, igazi koktél
- Ja! és kicsit tovább engedtem 1:2 nél, 18gr-ból 43gr, lehet pont az uccsó 5 gr kioldott kávéban voltak ezek a "legjobb ízek" és majdnem az egész zacsit úgy pacsáltam el, hogy a pogácsában maradt a lényeg és az ment a kukába!
ezt mondta is Paljoc, de alapvetően Ő azt javasolta, hogy nem kell ragaszkodni pontos beállításokhoz grammokhoz, másodpercekhez. Ki kell tapasztalni, hanyagabbul is hozzá lehet állni és lehet épp úgy lesz jó. Meg a legfontosabb, hogy neked legyen finom.Szóval leírtam jó részletesen, aztán mégis a hanyagabb, lazább készítés a titka, majd pár év tapasztalat múlva kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI RC 2 távirányító
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

ezt mondta is Paljoc, de alapvetően Ő azt javasolta, hogy nem kell ragaszkodni pontos beállításokhoz grammokhoz, másodpercekhez. Ki kell tapasztalni, hanyagabbul is hozzá lehet állni és lehet épp úgy lesz jó. Meg a legfontosabb, hogy neked legyen finom.