- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
hogy én mekkora barom vagyok, hogy újra engedélyeztem, hogy lássam a hozzászólásaid!
egyébként, ha nem állítasz semmit, minek írsz? de akkor gondosan bekapva a csalit a gyengébbek kedvedért elárulom, hogy szuper házasságban élek, két tündér kisgyerekkel, nincs főnököm és sehol nem zaklat senki. ja, anyám sem vert soha. egyáltalán milyen agyban fogalmazódik meg egy ennyire elborult komment?

a nagyképű, okoskodó, fontoskodó, erősen túlzó dumáktól viszont kiver a víz és hát igen, szóvá is szoktam tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs