Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
horinori2
üzenetére
Ha a vízlágyítón a tartályba helyezett ioncserélős betétet érted, akkor nem lesz tóle rossz ízű.
A Lelitnek meg úgy emlékszem van is saját vízlágyító betétje is, de bármelyik jó amit a szivattyú csövére tudsz tenni. Hallottam olyat is, hogy valaki regenerálja az ilyen betéteket, vagy zacskós megoldást használ, de ezeket én nem javaslom, mert az eszköz olyan patogének táptalajává válhat idővel ami simán túléli a kazánt.De még mielőtt nekilátsz, javaslom nézz utána, hogy lakóhelyeden milyen összetételű, mennyire kemény a víz,
Csak mert láttam én már békéscsabai kávégépben is vízlágyító betétet, pedig ott pl. teljesen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest