- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yazoo1
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
De, az eszpresszó az én világom... Szeretem a testes , erős kávékat, de amit készítek nem ilyen kell, hogy legyen, biztos vmire nem figyelek...
Viszont az már gyanú S hogy a kotyogoshoz szokott vendég is azt mondja erős a kávé. Meg hát akinek eddig készítettem mindenki ezt mondja..
Viszonyításképpen tesztelek új hullámos kávezokat, amit készítek - persze otthoni körülmények közt-, ugyanolyan kavebol az ízek mellé az enyémhez szemetszúró - kissé már bántó-erősség is társul...
Lemertem, 37 gr a csapolás, 17.5 őrlemény bol
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- 58.5 mm full fém tamper
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Alienware 17r4 olvass
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest