Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz lsebestyen #77800 üzenetére
Bármelyik kotyogó megeszi a finomra őröltet is, kivéve a brikkát, mert abban van egy kis "extra"
Hasznos ugyan ez a brikkás megolddás, cserébe viszont kicsit kevésbé egyszerű. A kifolyócsöves egyszerű kis főzők elég stabil minőséget tudnak hozni. A "teaforraló" forma hagyományosak voltak életemben a kávézás legalját biztosító eszközök. A hagyományos "szögletes" forma főző is megfelelő lehet. csak időben vedd le a gázról és ne hagyd fortyogni hosszú ideig.Egy egyszerű pohárba főzős például az Autopress vagy a Midipress. (mondjuknem tudom még gyártják-e ezeket). Nekem ebből egy kétszemélyes volt jó ideig. A belső részében nem sima "lefele cső" megoldás volt, hanem kis szigetes furcsaság ("keverődob").
A hagyományos "szögletes" meg valami ilyesmi:
Van ilyenből Biatelli is. Lehet az időtállóbb...Ezt a megoldást meg messziről kerülni. Vannak alacsony elvárások, de ez mindent alulmúl szerintem:
Amúgy meg nem bántani a karavánt! Elég stabil közepes minőséget tud nyújtani. A kotyogósba valók nagyja sokkal silányabb. Lehet van "minőségi" kávé, meg tuti espressokészítő gépek, de ez ízlés dolga. A jóféle kotyogós koffeinbevitel után a legtöbb espressos "minőség" valahogy üres és hiányos. Vagy lehet nem ittam még igazán jó gépi kávétt, vagy kedvelem a kesernyés kátrány aromát.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest