Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz.zs.

őstag

Leírok egy esetet, ami igen csak bántja az önérzetemet:
    Arra az időre amíg nem volt GC-m, összeraktam magamnak egy Baby-t ( pid+rézcső tuning ). Kb. 1,5 hónapig használtam, majd amikor kész lett a GC-m, megvette egy fórumtársunk. A munkahelyére vette, a főnöke fizette. Kb. 1 hónap múlva eldugult a szűkítő fúvóka. A víztartályban ( is ) találtam őrölt kávé szemeket. Elmentem a gépért, hazahoztam, kivettem a szűkítőt, kitisztítottam a gépet, visszavittem. Egy forintot nem kértem a műveletért. Majd 1 héttel ezelőtt tönkre ment az egyik ( a kávékészítő ) gomb. Elmentem a gépért, elhoztam, de nem lehet hozzá kapcsolót kapni sehol. Úgy volt, hogy elviszem Simihez, hátha meg tudja csinálni, de végül Németországból tudtam hozzá kapcsolót rendelni, ami még nem jött meg, a gép még nálam van. Tegnap jelezte a fórumtársunk, hogy a főnöke igen mérges és kéri vissza a gép árát. 3 hónap használat után!!!!???? Szerintetek?
    Én mondtam a fórumtársunknak, hogy csak a rá való tekintettel vissza vásárolom a gépet, természetesen a kapcsoló árával kevesebbért, de akkor még ugye ott van az, hogy mióta elkerült tőlem a gép, csapvízzel használták, ki tudja mi van a bojlerben?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés