- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
A pörkölés gondolata engem is megkörnyékezett már, igaz, pusztán elméleti síkon, attól tartok, időt a munka mellett nemigen tudnék rá a szükséges mennyiségben szánni, pedig szívesen kipróbálnám.

Nekem izgalmasabb (de legalább annyira fontos) kérdés a pörkölő gépnél a jó minőségű alapanyag beszerzése. Nehezített pálya, hogy viszonylag messze lakom a fővárostól, azt sem tudom, komolyabb forrásból (pl külföldről) tudnék -e rendelni házhoz, vagy csak Budapestre szállítanak? Milyen minimum tételek vannak? (sem én, sem a postás nem tudnánk mit kezdeni egy száz kilós zsákkal
)
Megfelelő gépet szerintem könnyebb választani, ha a fogyasztási kapacitás ismert, mint jó alapanyagot beszerezni.
De mivel elméleti síkon pörkölt kávéból nem lehet a gyakorlatban is jót inni, egyelőre maradok Paljoc mester pörijeinél - remélem év elején újraindul a nagy piros, a Guatemala elfogyott, az AI és LP készletek is a végüket járják, sajnos
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux Mint
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI mini 3 drón display unit
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)