Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
A pörkölés gondolata engem is megkörnyékezett már, igaz, pusztán elméleti síkon, attól tartok, időt a munka mellett nemigen tudnék rá a szükséges mennyiségben szánni, pedig szívesen kipróbálnám.

Nekem izgalmasabb (de legalább annyira fontos) kérdés a pörkölő gépnél a jó minőségű alapanyag beszerzése. Nehezített pálya, hogy viszonylag messze lakom a fővárostól, azt sem tudom, komolyabb forrásból (pl külföldről) tudnék -e rendelni házhoz, vagy csak Budapestre szállítanak? Milyen minimum tételek vannak? (sem én, sem a postás nem tudnánk mit kezdeni egy száz kilós zsákkal
)
Megfelelő gépet szerintem könnyebb választani, ha a fogyasztási kapacitás ismert, mint jó alapanyagot beszerezni.
De mivel elméleti síkon pörkölt kávéból nem lehet a gyakorlatban is jót inni, egyelőre maradok Paljoc mester pörijeinél - remélem év elején újraindul a nagy piros, a Guatemala elfogyott, az AI és LP készletek is a végüket járják, sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)