Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elekellek
üzenetére
a 30 fok kontra 180 fok engem is megviccelt anno, de ez egyszerűen abból adódik, hogy más a kúpos és a síktárcsás kések közti távolság változása egységnyi fordulattal az állítógyűrűn. ergo normális.
az őrlemény érdekes, sajnos már nem emlékszem eléggé a mazzer minire ilyen szempontból, de mintha én is azt tapasztaltam volna, hogy durvább, egységesebb az őrlemény, sokkal légiesebb, a kávé meg jobbabb (kevésbé karcos, kevésbé keserű, picit vékonyabb, ízesebb, gyümölcsösebb). én anno nem sokat agyaltam ezen, örültem, hogy púder helyett egy szép, jó állagú őrleménnyel lehet dolgozni és többek között ezért is gondolom azóta is, hogy jó darálók ezek.
legutóbb egyébként, amikor a gitwe sehogy sem adta ki itthon, a budapest baristasban megmutatta az őrleményt a barista csajszi, az is elég "durva" volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest