- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Én ilyeneket szerencsére nem hallok, ettől én is kivagyok

Budapesten főleg a My Little Melbourne Brew Barban szoktam inni, ott tök normális a srác, aki legtöbbet ott van, Espresso Embassyban is, meg még a Kontakt ami játszik, kár hogy a nitros cold brew-t leamortizálták idénre. Itt szerencsére mindig normálisan beszélnek.
Az ilyen overly cool embereket én sem bírom annyira. Ez különösen itthon furcsa, New Yorkban ugyanaz már fel sem tűnne. Nekik természetesebben is megy, olyankor ugyanaz kevésbé idegesítő, mint amikor érezhetően megjátszott.
Na de szerencsére vannak jó példák is bőven, szerintem még inkább a rosszból van kevesebb, pedig én is adaptált falusi gyerek vagyok, szóval a sznobériával ki lehet kergetni a világból

(#71966) Bazsee71: Én egyszer próbáltam az aergrinddal, azzal azért kihívás volt a filterhez képest. Azért még gondolkozok, hogy veszek egy Lido ET-t, hátha az jó lenne presszóra és filterre is. Presszót egyelőre úgyis csak hétvégén főzök csak szinte, annyit talán kibírok. A graefnél a két fokozat közti nagy ugrást már érzem, és ha jól értem itt a beszélgetést akkor úgysincs jó elektromos őrlő, vagy annak külön szoba kell mert akkora.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest