- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djboris
csendes tag
Ez a sok indulat bevallom engem meglep. Szimpla tényekről tapasztalatokról érdemesebb beszélgetni. Sokat vitatkoztam az EKval kapcsolatban is amikor jöttek ellenérvek, de nem feltétlen dőltem a kardomba, inkább megmondtam nem szerintem nem így van. Hogy ez miért okoz ekkora törést embereknek ha azt mondják az örlőjükről hogy szar, bevallom nem egészen értem. Tök egyszerű ezt lekezelni, “nem szerintem nem az” Ez sokkal bölcsebb megoldás mint megmondó embernek hype-követőnek nevezni (ezáltal minősíteni) azt aki írta. Célszerű nem emberekről csoportokról hanem inkább gépekről, eljáràsokról, modszerekről beszélgetni btw...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest