- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neked is azt ajánlom, hogy olvass figyelmesebben. annyit írtam, hogy lehetőleg ne itt beszélgessetek a termékekről, amikkel anno szétspammeltette a fórumokat, hanem máshol. azt is leírtam, hogy ez kb. betarthatatlan, ergo, a realitása inkább egy kérés.
tényleg nem szeretném tovább magyarázni ezt. céla ilyen ember, mint amit itt előadott, tehát amikor legközelebb valami vita kerekedik körülötte (valahogy mindig szokott), és elhangzik, hogy "nekem semmi bajom vele", meg "adott tesztre ezt-azt", akkor én csak belinkelem ezt a hozzászólást. hogy ne csináljunk már úgy, mint ha egy ma született bárány volna.
ennyi, pont, a témában ugorjunk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest