- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
A kettő között csak azért volt majdnem egy nap mert így jött ki.
Amúgy kísérletezek én bőszen mert a napi 5-6 dupla nálam simán megvan.@mufi
Észre sem vettem, hogy közben dumált a gyerek a háttérben. A remegés meg adott sajnos.@ gubabela, soldier2, demars
Nem tudom melyik kávé mennyire érzékeny, annyira nem értek hozzá de most TT8020 van illetve most kezdtem meg a Lady Paljocot.Mondom simán lehet, hogy masszív júzer error a dolog csak furcsa volt nekem ez, hogy ugyanannál a daráló beállításnál illetve "ugyanakkora mennyiségnél" ami 16g a gramm pontos mérlegen ennyire különböző legyen a végeredmény. (ha megjön a 0,1 pontos mérleg a héten akkor már remélhetőleg fogok tudni mérni súlyra is)
A szűrő ugyanaz (tervbe van véve az IMS szűrő).
A kar dologra meg simán lehet, hogy az amatőrségem okán akadtam rá, mert nem értek még eléggé hozzá.
A gép egyenes illetve sajnos ezt észrevettem, hogy minimálisan ferdén tömörítek mindig, ránézésre kb fél mm az eltérés a kosárban lévő vonal alapján.(majd beszerzek egyszer egy palmtampot is csak hát nálam ez lassabban megy )
Van egy másik dolog is amit nem tudok, hogy én csinálok valamit rosszul vagy sem. Előfordul, hogy a pogácsa egyszerűen fent marad a felső szűrőn amikor leveszem a kart
Vagy ez normális, hogy előfordul?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Észre sem vettem, hogy közben dumált a gyerek a háttérben. A remegés meg adott sajnos.
Vagy ez normális, hogy előfordul?