Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

válasz mdav88 #64636 üzenetére

én speciel voltam lancia tulaj... az első "komoly" autóm volt. 800e ft-ért vettem, majd pár év alatt ráment még a kétszerese, és mindig is egy foskupac volt. de szép, dizájnos, jó hangú. akkor érdekelt ez utoljára. aztán vettem egy "drága" lexus ls400-ast, mindenki szörnyülködött, hogy mennyit eszik. na, azzal 10 évig semmi baj nem volt, 20 évesen adtam el. városban szeretett kortyolgatni, de pályán 9 literből megvolt.

egy barátom most vett 159-es alfát, mert talált egyet olcsón németországban. na, már járja a szervizeket vele, pedig tényleg szép, megvigyázott darab.

a 156-osban szerintem sosem lesz olyan napod, hogy ne gyulladjon ki valami a műszerfalon, egy elektronikai foskupac. de majd az alfa fórumban jobban fogják tudni, meg életérzés, meg mittomén. végülis, ha szereted, ha megéri a pénzt és idegeskedést, akkor az biztos, hogy nem tucatautó (bár... a 156-os éppenséggel az, ráadásul :DDD). szerelemből elnézi az ember, hogy ott hagyja az út szélén.

én ebből kijózanodtam, egy kocsi a szememben konkrétan nullát ér, ha bármikor ott hagyhat. annál a 20 éves swift is jobb.

Új hozzászólás Aktív témák