- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandras61
csendes tag
Hát emlékbe majd a zacsit teszem el
Csodát nem várok, de szeretném ha már a második és a harmadik csapolásom legalább idő tekintetében jó lefolyást adna. Sajnos én ebben elég ügyi- fogyi szoktam lenni, 4-6 csapolás is kell, hogy viszonylag jó lefolyást kapjak. Erre most nem adott a mennyiség. Ezért tettem egy próbát, bár én is tudom a kérdésem is szinte értelmetlen. De azért bizakodom hátha kapott már ilyen csomagolásút valaki, és vagy bejön a tanács vagy nem. A cucc amit használok: Gaggia Babby (réz vízterítő- Ims felsőszűrő- ims kosár). Machkönig H. Vario örlő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csodát nem várok, de szeretném ha már a második és a harmadik csapolásom legalább idő tekintetében jó lefolyást adna. Sajnos én ebben elég ügyi- fogyi szoktam lenni, 4-6 csapolás is kell, hogy viszonylag jó lefolyást kapjak. Erre most nem adott a mennyiség. Ezért tettem egy próbát, bár én is tudom a kérdésem is szinte értelmetlen. De azért bizakodom hátha kapott már ilyen csomagolásút valaki, és vagy bejön a tanács vagy nem. A cucc amit használok: Gaggia Babby (réz vízterítő- Ims felsőszűrő- ims kosár). Machkönig H. Vario örlő.