Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
válasz Pandras61 #13888 üzenetére
Basszus! Erről még nem is olvastam itt. A középen egy furatos szűrőm van és kaptam hozzá egy ilyen műanyag pöcköt is, valóban. Miért így adják, kinek jó, hogy fröcsög? Huhh, de bepipultam
Közben megnyomkodtam egy mérleget, eddig nagyjából 4-6kg körül tömörítettem. Ezen is változtatnom kell majd. A mérleg 8-ig mért, azért elég szép az a 10-15kg-os tömörítés.
Megyek, nézelődök szűrőügyben.Van esetleg ajánlott kategória? Az ilyen 600Ft-os szűrők olyanok, mint ami a brikkaban van, szerintem felesleges pénzkidobás.
Köszi mindenkinek a tanácsot![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pandras61 #14162 üzenetére
kösz, tök jó. Csak a Flash miatt nálam úgy betojt, hogy a böngésző is behalt a 10 éves gépemen. Mi a szarérért nem tudnak ezek rendes oldalt csinálni?
Közben megoldottam a Z10-el... Klassz!!!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Nibiru
tag
válasz Pandras61 #81645 üzenetére
Köszi, igen a csaptelepeknél tudtam, hogy a gyártás során keletkezett felületi egyenetlenségek kiegyenlítésére nikkelt használnak, de hogy ezt teszik a kávégépek esetén is a kávéval érintkező felületeken, az nem jutott volna eszembe amiatt amit írtam. Ennek utána fogok kérdezni pár gyártónál.
-
Bazsee71
őstag
válasz Pandras61 #93409 üzenetére
Érdekes, Dewla (Daráló Podcast) is nyúzza egy ideje, de állítólag presszóra nagyon nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.