Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
én ilyen jó eredménnyel nem büszkélkedhetek, bőven volt citromlé is a csapolások között. viszont most jött az aktuális havi cucc, az utolsó az előfizuból (rosszul emlékeztem, hogy már kifutott), úgyhogy most bizonyíthat rob úr... (megint
)casmo el martillo: hát, édes nem lett
, citromlé sem, de azért fanyar. fanyar+kakaó, kicsit lapos, zárkózott. a legtöbb kávénál, ahogy itt is, hosszú azért a 20 mp előáztatás + 40-50 mp csapolás, inkább ilyen 15 mp + 25 mp a reális. ezt most végignyomtam 20+40-nel, de vizesedett is a shot vége rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, citromlé sem, de azért fanyar. fanyar+kakaó, kicsit lapos, zárkózott. a legtöbb kávénál, ahogy itt is, hosszú azért a 20 mp előáztatás + 40-50 mp csapolás, inkább ilyen 15 mp + 25 mp a reális. ezt most végignyomtam 20+40-nel, de vizesedett is a shot vége rendesen.