Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Mióta megvan a CM702 nagyságrendekkel jobb a kávé mint előtte. Most éppen PY Choco meg Get Up! van terítéken.
Viszont észrevettem ezzel kapcsolatban valamit ami lehet hogy csak nekem nem egyértelmű, hogy miért történik.
Az tiszta sor, hogy darálás után picit woodoozni, ütögetni meg sepregetni kell, hogy kijöjjön minden kávé a darálóból.
De azt vettem észre, hogy míg a Choco-ból vagy akár a Locavoreból (de sorolhatnám még) alig marad 1-2 gramm woodoozás előtt addig a Get Up!-ból kb 4-6g marad bent és sokkal nehezebb kivarázsolni.Ez mitől lehet szerintetek? Ennyit számítana a robusta tartalom? vagy más tényező is közre játszik mint pl, pörkölési szint, vagy kávé típusa?
Igazából nem halok bele ebbe csak érdekelne a lehetséges miért.A másik meg, most próbáltam ki életemben először egy világos(abb) pörkölést presszóra (black sheep yirga omniroast) amit filterhez szoktam de pont nem volt már annyi ami nekem egy filterhez elég így gondoltam teszek egy próbát.
Nagyon gyorsan lejött és eléggé citromlé jellegű volt viszont enyhe alma ízt is fel véltem fedezni benne.
Ezeknek van amúgy valami titka? Több kell belőle (most ~17 gramm volt) esetleg vagy finomabb őrlés
?Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?