Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Mióta megvan a CM702 nagyságrendekkel jobb a kávé mint előtte. Most éppen PY Choco meg Get Up! van terítéken.
Viszont észrevettem ezzel kapcsolatban valamit ami lehet hogy csak nekem nem egyértelmű, hogy miért történik.
Az tiszta sor, hogy darálás után picit woodoozni, ütögetni meg sepregetni kell, hogy kijöjjön minden kávé a darálóból.
De azt vettem észre, hogy míg a Choco-ból vagy akár a Locavoreból (de sorolhatnám még) alig marad 1-2 gramm woodoozás előtt addig a Get Up!-ból kb 4-6g marad bent és sokkal nehezebb kivarázsolni.Ez mitől lehet szerintetek? Ennyit számítana a robusta tartalom? vagy más tényező is közre játszik mint pl, pörkölési szint, vagy kávé típusa?
Igazából nem halok bele ebbe csak érdekelne a lehetséges miért.A másik meg, most próbáltam ki életemben először egy világos(abb) pörkölést presszóra (black sheep yirga omniroast) amit filterhez szoktam de pont nem volt már annyi ami nekem egy filterhez elég így gondoltam teszek egy próbát.
Nagyon gyorsan lejött és eléggé citromlé jellegű volt viszont enyhe alma ízt is fel véltem fedezni benne.
Ezeknek van amúgy valami titka? Több kell belőle (most ~17 gramm volt) esetleg vagy finomabb őrlés
?Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?