- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Kérdés, hogy melyiknél írják rá a pörkölési dátumot, hogy tudjuk, hogy 1-2 hónapos, milyen alapanyagokból dolgoznak az "ipari" kávéknál, milyen eljárással pörkölik, hűtik (vízpára vs. levegő), hogyan történik az alapanyag (zöld) szállítása, tárolása stb. Ha fontos a minőség, íz stb. én tuti nem boltból vásárolnék, ha meg mégis onnan vásárolok, azt meg felesleges adagonként fagyasztani, hiszen annak valóban néhány hónap meg sem kottyan. Annyiban igazad van, hogy valószínűleg és egy tök friss csibót is döglöttnek vélelmeznék a minősége, íze miatt.
A lényeg, hogy nem a fagyasztás lehet a szűk keresztmetszet, ha nem ízlik a bolti kávé, hozzátéve, hogy boltit nem próbáltam fagyasztani, de kétlem, hogy hamarabb romlana fagyóban, mézesüvegben, mint a friss pöri. Én próba szintjén legalább kipróbálnám a kézműves kávékat is, aztán mindenki eldönti, hogy a különbség ér-e annyit.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest