- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
norkov84 #59675 üzenetére
Szia,
Köszi a tapasztalatokat és a receptet.
94 fokról indultam 92 és 90 is megvolt épp melegszik a GC most már kipróbálom 88-on is.
Utána viszont akkor újra elindulok fölfelé 92-94 esetleg 96, ha ez még mindig nem az a telibe talált érzés akkor 6-os őrlésen is próba az 5-ös helyett.Jól gondolom, hogy előáztatás nélkül értetted a 25-30mp-et. Hány báron készítettétek a kofit, amúgy volt nyomásprofil játék is? A szűkítő miatt engedtem én is 35mp-re, de amúgy is kellene egy próba 45mp körül is ott milyen ugyanez az ital. Amúgy lehet az őrlés nem lesz jó amiatt kellett lefelé menjek a kávéval is, mert 16,5-17g-nál már nagyon megnőtt a lefolyási idő.
Nekem még pár tuning hiányzik a GC-ból nyomásmérő és nyomás szabályozó meg épp ma vettem fel a listára a Theresia tetejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest