Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz
meander
üzenetére
A szürke textil az ovf soft, a fehér vatta meg az ovf fsb.
Nekem a soft-tal az a bajom, hogy az összes helyen lebeszéltek róla, hogy a magas hőmérsékletet(>80°C) nem bírja, elkezd foszlani, meg a vizet se nagyon csípi, habár azt nem kellene kapnia ott. Viszont a szerkezete tetszik, hogy sűrű, valószínűleg el is látja a dolgát, de én nem mertem ezt beszerelni.
Az FSB határozottan bírja a hőt, habár kicsit összébb áll idővel, meg ha ráragassza az ember a kazánra , akkor elég undorító is tud lenni, ha szerelni kell a gépet később. Én ezt gyorskötözővel a ragasztós oldalával kifelé raktam fel mostanában, így jól szerelhető később a gép. Maga az anyag szálas, tényleg vattához hasonlítani, így nem annyira jól szigetel mint a soft, viszont vastagabb, összenyomható.Szerintem az igazság valahol a kettő anyag között lenne, a soft szerkezetével és az fsb hőállóságával, habár szerintem nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani ennek az egész hőszigetelésnek.
Ja és azzal a szivacsos hőtükör fóliával ne próbáljatok hőszigetelni, maradjon meg a helye a radiátor mögött. Nemrég kb 1 órán keresztül vakarásztam egy kazánról, és a gép burkolatáról, több-kevesebb sikerrel, faszán ráégett. (Innen is pacsi Balázs!)

Valakinek nincs ismerőse Milánóban? Ha igen, dobhatna egy pm-et.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Éjszakai műszak
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest