Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz
meander
üzenetére
A szürke textil az ovf soft, a fehér vatta meg az ovf fsb.
Nekem a soft-tal az a bajom, hogy az összes helyen lebeszéltek róla, hogy a magas hőmérsékletet(>80°C) nem bírja, elkezd foszlani, meg a vizet se nagyon csípi, habár azt nem kellene kapnia ott. Viszont a szerkezete tetszik, hogy sűrű, valószínűleg el is látja a dolgát, de én nem mertem ezt beszerelni.
Az FSB határozottan bírja a hőt, habár kicsit összébb áll idővel, meg ha ráragassza az ember a kazánra , akkor elég undorító is tud lenni, ha szerelni kell a gépet később. Én ezt gyorskötözővel a ragasztós oldalával kifelé raktam fel mostanában, így jól szerelhető később a gép. Maga az anyag szálas, tényleg vattához hasonlítani, így nem annyira jól szigetel mint a soft, viszont vastagabb, összenyomható.Szerintem az igazság valahol a kettő anyag között lenne, a soft szerkezetével és az fsb hőállóságával, habár szerintem nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani ennek az egész hőszigetelésnek.
Ja és azzal a szivacsos hőtükör fóliával ne próbáljatok hőszigetelni, maradjon meg a helye a radiátor mögött. Nemrég kb 1 órán keresztül vakarásztam egy kazánról, és a gép burkolatáról, több-kevesebb sikerrel, faszán ráégett. (Innen is pacsi Balázs!)

Valakinek nincs ismerőse Milánóban? Ha igen, dobhatna egy pm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest