Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• weinmaker

őstag

válasz Peti...(16v) #51542 üzenetére

Jaja, ezekkel hidd el tisztában vagyok ;) és jók az észrevételek, DE Paljoc már csinált korábban videót, hogy a Catlernél a hőfok az pontosan annyi. Sőt ha jól emlékszem még mondta is, hogy nem is nagyon használja 90 fok felett. Na most ez a Pascucci 88-89-en működik jól, a forgalmazó is nagyjából oda lövi be, így a Gaggia már égette a Catleren meg hőhiányos volt. Hiába emeltem rajta mint írtam nem lett jobb az eredmény. Az előáztatás le volt véve 3 másodpercre és ha megnézed a Gaggián is kb ugyanannyi idő alatt épül fel a nyomás. Az időbeli és mennyiségi lefolyások meg rendben voltak. ;)
    Nem akarom védeni a mundért, de nem tegnap láttam először gépet én sem, és a Gaggia mellett használok pár gépet még, akár profi gépeket is adott kávézókban...stb. Leginkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy nekem nem volt kerek a Catler bármit is csináltam vele (hosszú, rövid előáztatás, hőfok le-fel, gyári szűrő-saját szűrő). Ja és a múltkor a forgalmazó is elismerte, hogy nem volt jó a gép. Na most ez a gép teljesen ugyanúgy viselkedett. Nemá, hogy mindegyik rossz. Kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény.
    A lapát cukorral mi a baj? Jobb ha tőlem tudod, hogy semmi ;) Bármikor szívesen csinálhatunk egy cup tastinget és nézzük meg ki ismer fel többet ;)

Új hozzászólás Aktív témák