Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Jaja, ezekkel hidd el tisztában vagyok
és jók az észrevételek, DE Paljoc már csinált korábban videót, hogy a Catlernél a hőfok az pontosan annyi. Sőt ha jól emlékszem még mondta is, hogy nem is nagyon használja 90 fok felett. Na most ez a Pascucci 88-89-en működik jól, a forgalmazó is nagyjából oda lövi be, így a Gaggia már égette a Catleren meg hőhiányos volt. Hiába emeltem rajta mint írtam nem lett jobb az eredmény. Az előáztatás le volt véve 3 másodpercre és ha megnézed a Gaggián is kb ugyanannyi idő alatt épül fel a nyomás. Az időbeli és mennyiségi lefolyások meg rendben voltak. 
Nem akarom védeni a mundért, de nem tegnap láttam először gépet én sem, és a Gaggia mellett használok pár gépet még, akár profi gépeket is adott kávézókban...stb. Leginkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy nekem nem volt kerek a Catler bármit is csináltam vele (hosszú, rövid előáztatás, hőfok le-fel, gyári szűrő-saját szűrő). Ja és a múltkor a forgalmazó is elismerte, hogy nem volt jó a gép. Na most ez a gép teljesen ugyanúgy viselkedett. Nemá, hogy mindegyik rossz. Kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény.
A lapát cukorral mi a baj? Jobb ha tőlem tudod, hogy semmi
Bármikor szívesen csinálhatunk egy cup tastinget és nézzük meg ki ismer fel többet 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és jók az észrevételek, DE Paljoc már csinált korábban videót, hogy a Catlernél a hőfok az pontosan annyi. Sőt ha jól emlékszem még mondta is, hogy nem is nagyon használja 90 fok felett. Na most ez a Pascucci 88-89-en működik jól, a forgalmazó is nagyjából oda lövi be, így a Gaggia már égette a Catleren meg hőhiányos volt. Hiába emeltem rajta mint írtam nem lett jobb az eredmény. Az előáztatás le volt véve 3 másodpercre és ha megnézed a Gaggián is kb ugyanannyi idő alatt épül fel a nyomás. Az időbeli és mennyiségi lefolyások meg rendben voltak.