Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
A hétvégét BP-en töltöttem. Szombat reggel 3 kávézóba voltam, mindegyik zárva volt, vagy éppen csak nyitott, ezért elég sokat kellett utaznom, hogy végre kávéhoz jussak.
Első hely Espresso embassy: Dupla espressot és caput ittam, de nem hagyott mély nyomokat bennem, a capu egy fokkal jobb volt a sima espressonál, de ez se lopta be magát a szívembe. A kávé amiből készült nem nagyon ízlett, az elkészítése, kiszolgálás profi volt.
Második hely my little melbourne: Caput kértem elvitelre. Ilyen jót még soha nem ittam. Minden rendben volt, tökéletesen volt elkészítve. Mivel elvitelre kértem így a kiszolgálásról nem nagyon tudok nyilatkozni.
Harmadik hely a macskakő: Espressot kértem, ami a BP-i látogatásom alatt a legjobban ízlett. Black LXR-ből ittam, amit eddig még soha nem kóstoltam. Nagyon rendben volt, órákig megvolt az íze a számban. Ismerősöm capput kért, neki is ízlett, de a my little melbourne-öst nem tudta überelni. A tejhab kicsit bubis volt, nem az a hagyományos mikrohabos. A kiszolgálás majdnem rendben volt, de mivel a többit se részleteztem különösebben, ezért ez se fogom. Lenne 1-2 apró javítani való, de összességében rendben volt (vendéglátós beidegződés nálam a kiszolgálás mustrálása).
Vasárnap csak a Madalra volt idő. Itt dupla espressot és flat white-ot ittam. Mind a kettő nagyon jól sikerült, még tesómnak is ízlett, pedig most ivott életében először kávét. A kiszolgálás, elkészítés itt 10+1 pontos, nem tudok mit hozzászólni, tökéletes volt.Lehet nektek nem újdonságok ezek, de én nem sok normális kávézóban jártam a kávés pályafutásom alatt.
Sajna mantraba nem jutottam el, pedig az lett volna az első számú célpont. Majd legközelebb.
Szombat reggel, amikor nem találtunk nyitva egy kávézót se, ismerős említette, hogy a mammut-ba már nyitva van a frei, menjünk oda..

A sok kávézással sikerült rábírnom tesómat az első kávéjára, illetve a barátnőjét meggyőztem, hogy vegyen egy POD-os gépet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy ruhás topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- A rend őrei
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest