Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Így igaz, ahogy mondod. Nem is kardoskodok mellette, csak érdemes számításba venni. A végeredmény Catler szintet szerintem hozza de beszállnék egy kis ungibungiba, ha van kedve valakinek egy Catlerrel (esetleg egy DC Minivel) eljátszadozni egy délelőttöt. Ami miatt nekem nagyon tetszik, az a gyakorlatilag örök élet meg egy nap koncepció, és ezért cserébe hajlandó vagyok apróbb kellemetlenségeket elviselni (pl gyor egymásutánban vízhűtést igényel a fej - borogatás, 35-37g fölött csak bűvészkedve lehet csapolni, nincs prémium szűrő stb). Cserében 10 perc alatt üzemmeleg ez is.
R58: az előáztatás hiánya miatt nem tökéletes választás. Nekem is onnan indult a dolog, aztán mégis más lett.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- PlayStation 4
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest