Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
egykori
üzenetére
Nekem ma hozta meg a PostaFutár, MM-ben vettem Fekete Péntek akcióban pénteken (mikor máskor, mi?
). Beüzemelése tök egyszerű volt, negyed óra alatt megvolt. Egy kicsit nekem feszes a bekapcsoló gomb, nem az a tipikus "épphogymegnyomom!", hanem az a "patentmódnyomdmeg!" gomb.
A LEGELSŐ őrlésnél (igen, mint mások a gyerek születését, én felvettem) a szokásos őrlő hang mellé társult valami magasabb hang, de 3. adag kávénál megszűnt. Szerintem ekkor került rendesen bele az őrölt kávé. Utána TÖKÉLETES kávét készített. Beállítottam még az összeszerelésekor az 1. őrlést (így bikaerős), illetve beállítottam a csészének megfelelő kávémennyiséget. 1 órája ittam meg, de most is a szemem kigubbad, olyan bika (a második videón látható kávé még a mennyiség beállítása előtt készült. Egy fél ujjnyival kevesebb készül, így erősebb. Azt ittam meg. Ami a videón látható, az a lefolyóban kötött ki).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Beüzemelése tök egyszerű volt, negyed óra alatt megvolt. Egy kicsit nekem feszes a bekapcsoló gomb, nem az a tipikus "épphogymegnyomom!", hanem az a "patentmódnyomdmeg!" gomb.