- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Kettő barátom is elkezdett dolgozni egy frankó kávés helyen Londonban.
Küldtek nekem mintát, hogy mivel dolgoznak. Union pörkölőtől jön nekik az alapanyag, amit ma sikeresen teszteltem.
Kaptam egy 200 grammos zacsit, amin semmi jelölés nem volt, ezt használják bent az üzletben is, valami dél amcsi blend.
Semmit nem állítottam a darálón, se a PID-en, ennek ellenére az eredmény földbedöngölően jó lett, mintha kakaót ittam volna. Az utóbbi fél évbe nem ittam ilyen jó kávét, pedig megfordult pár fajta nálam.A cég ahol dolgoznak, kapásból küldte ismerősömet betanulásképp a pörkölőüzembe tréningre, oktatásra.
Korábban az egyik ismerősöm a sztárbákszban volt üzletvezető, nagyon szerette a kávéjukat, de most már nem nagyon kedveli a kávéjukat.

Jelenleg úgy áll a dolog, hogy PID-es gép és daráló beszerzés van folyamatban, hogy otthon is ilyen minőségű kávét ihassanak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mini PC
- Crimson Desert
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Delphi programozás
- Le Mans Ultimate
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest