Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meander

    tag

    Valaki írta itt a fórumon, hogy minél délebbre vagyunk az olaszoknál, annál jobb a kv. Na én Szicíliában voltam a nyugati csücsökben (Trapani, Marsala), de baromira nem volt "szerencsém". A végén már sportból vettem kv-t mindenhol ami szembe jött annyira nem tudtam egyetlen korrektet sem inni.
    Kb 10-12 helyből egyetlen volt csak, aki leöblítette a fejet, a többi belemosta az előző égett zaccot. Az az egy volt értelem szerűen a legjobb, de még ott is égett, keserű volt a kv. A legnagyobb poén, hogy két helyen műanyag pohárba adták a kv-t. Ebből az egyik egy meglehetősen elegáns étterem volt. Olyan WTF érzésem volt, hogy na... Sok volt még egyébként a 3-4 karos POD-os gép is. A mennyiség az sztenderden ristretto.

    Ja és bárkinek szóba hoztam, hogy innék egy jó kv-t, az dagadó mellkassal magyarázta, hogy itt mindenhol jó a kv. Ezek után elképesztően jól esett egy béndzsán lefőzött PY Sidamo ma reggel a saját konyhámban.

    Más talán máshogy járt, én így. Csak gondoltam elmesélem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés