Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz
paljoc
üzenetére
...nem kell máris rosszra gondolni ha hiányzik pár infó...az mindenesetre biztos, hogy én k*rvára belefáradtam abba, hogy hajtakozni kell pár tömítőgyűrűért meg több száz km-t utazni, hogy találjak valakit aki megnézne - nem is ezzel van gond, hogy elvinni, hanem, hogy nekem nincs meg a folyékony kapcsolat és ha esetleg valami gebasz lenne, akkor hónapokat kellene várni mindenre...
Kicsit elment tőle a kedvem, nah...azt viszont el kell mondani, hogy tényleg kísérletezni kell vele - amire nekem nincs időm.
Túl sokat utazgatok, ezért inkább megveszek egy másik használt darálót/gépet ami van itt a többségnek, azok mondanak egy "kb" beállítást és akkor már kevesebbet kell próbálgatnom...tudod, hazaérsz, aztán csak egy jó kávét innál, megcsinálod, majd mikor iszod azt mondod, durvábbra kellett volna őrölni...aztán hazaérsz legközelebb addig más kávét töltöttek a gépbe, és még van benne, más beállításokkal..nem vagyok egyedül és mivel én vagyok ritkábban otthon ezért nekem kell alkalmazkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs