Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mufi

senior tag

válasz paljoc #41535 üzenetére

...nem kell máris rosszra gondolni ha hiányzik pár infó...az mindenesetre biztos, hogy én k*rvára belefáradtam abba, hogy hajtakozni kell pár tömítőgyűrűért meg több száz km-t utazni, hogy találjak valakit aki megnézne - nem is ezzel van gond, hogy elvinni, hanem, hogy nekem nincs meg a folyékony kapcsolat és ha esetleg valami gebasz lenne, akkor hónapokat kellene várni mindenre...
    Kicsit elment tőle a kedvem, nah...azt viszont el kell mondani, hogy tényleg kísérletezni kell vele - amire nekem nincs időm.
    Túl sokat utazgatok, ezért inkább megveszek egy másik használt darálót/gépet ami van itt a többségnek, azok mondanak egy "kb" beállítást és akkor már kevesebbet kell próbálgatnom...tudod, hazaérsz, aztán csak egy jó kávét innál, megcsinálod, majd mikor iszod azt mondod, durvábbra kellett volna őrölni...aztán hazaérsz legközelebb addig más kávét töltöttek a gépbe, és még van benne, más beállításokkal..nem vagyok egyedül és mivel én vagyok ritkábban otthon ezért nekem kell alkalmazkodni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés