Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
Sinisi
üzenetére
A 0.0 v 0.00 merleg sokkal fontosabb mint a tampereles.
Persze 100-200 kvn tul leszel elhagyhatod. Mondjuk en mindig hasznalom ha mar ott van. Max + 10mp.
Es mint irtam a ledaralt kvt vissza kell merni!!!!!!! Mert en bedobok 18-at sokszor 16 jon ki parat odacsapok vagy megdontom rainditok akkor kijon a maradek is.
Boven jo lenne a g merleg is ha az pontos lenne. Az a baj en szorakoztam ezzekkel nekunk van harom 2g 1 0.00. A regebbi g merleg 18g-t mutat felemelem rateszem mar 19 de volt mar h felment 20ra. Vagy az ellenkezoje 17-re... Vagy honnan tudom pontosan visszamerni hogy kijott e mind. En nekem volt mar hogy 0.6h marha sokat javitott a kvn. Azt g merleggel soha kinem merem ugye mert ott van kb 1-1.5g szoras siman.Rem egyszeru tamperelni elkuldtem a vidit. Ezt mindenki tul akarja bonyolitani.
Elkuldtem mar neked a wdt-is nem tudom miert nem hiszel nekem/nekunk. Par honapja ugyanezek voltak a hibaim....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Formula-1 humoros
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spotify
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest