Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Noha nem vagyok a "meztelenkedés" ellen, sőt..., de ez a cikk és az eddigi hozzászólások is visszaigazolják azt amivel én próbálkoztam. A gondom nekem is az volt, hogy a zárt szűrőtartó karral készült kávék nem olyanok lettek mint a feneketlen karral. Az elméletem az, hogy a normál zárt kar aljába illetve a kifolyó csőrön feltapad egy csomó olyan összetevő (crema, olajok, egyéb) aminek a csészében lenne a helye. A másik, hogy szerintem sokan jártunk már úgy, hogy a két csésze kávé nem lett a végén teljesen egy forma, mivel egy szépen csöpögősen induló, alapvetően jól beállított csapolásnál a kar aljára és a kifolyó részen feltapadt cremán utat törhet a kávé, és az egyik irányba előbb indulhat meg a kávé folyam, amitől sem mennyiségben sem minőségben nem lesz ugyan az a kettő. Ezeknek a kiküszöbölése céljából összeraktam egy plusz kart aminek a szűrőtartó belsejét és a csőrt kompletten bevonattam Teflonnal. A feltapadás megszűnt, így ami bement az ki is jött
. Minden korábbi problémám javult ezzel a megoldással, a két csésze tartalma teljesen egyforma lett, és még a kar tisztán tarthatósága is könnyebb lett. Csak kiöblítem és kész.http://kepfeltoltes.hu/view/160404/WP_20160404_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160404/WP_20160404_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Minden korábbi problémám javult ezzel a megoldással, a két csésze tartalma teljesen egyforma lett, és még a kar tisztán tarthatósága is könnyebb lett. Csak kiöblítem és kész.